«Υπομονή, τόλμη, εξυπνάδα, συγκέντρωση και επίθεση»

Ο Μαρθελίνο τόνισε τα στοιχεία που πρέπει να έχει σε μεγάλο βαθμό η Βαλένθια για να ανατρέψει το 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ

Betfootball 8/05/19 - 18:58

Μισό βήμα πριν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπακού, η Βαλένθια περιμένει στο «Μετάγια» την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 3-1 στο «Έμιρεϊτς». Το αποτέλεσμα του πρώτο ματς στο Λονδίνο δίνει προβάδισμα στην Άρσεναλ του Έμερι, αλλά οι «νυχτερίδες» έχουν μεγάλες προσδοκίες και μετά από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, θέλουν να φτάσουν και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μαρθελίνο και ο Γκαγιά που βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκαν πολλές φορές στο «Μεστάγια» και την  στήριξη που περιμένουν από τους φίλους της ομάδας τους.

«Οι πιθανότητές μας να προκριθούμε στον τελικό, είναι αναμφίβολα περισσότερες εάν το ‘Μεστάγια’ μας στηρίξει από το πρώτο λεπτό και κυρίως στις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα περάσουμε στο παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός της Βαλένθια και συνέχισε: «ξέρουμε ότι πρέπει να επιτεθούμε, θέλουμε το 2-0 της πρόκρισης. Έχουν καλή αμυντική ισορροπία και δύο πολύ καλούς παίκτες για τις αντεπιθέσεις, αλλά θα επιτεθούμε. Θα επιτεθούμε με υπομονή, τόλμη, εξυπνάδα και συγκέντρωση, ενώ πρέπει να είμαστε και πολύ καλά στην άμυνα, καθώς η Άρσεναλ μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε στιγμή απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης».

«Είναι σαφές ότι το ‘Μεστάγια΄μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι και στην υπόθεση πρόκριση», σχολίασε από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά και συνέχισε: «έχουμε μάθει πολύ καλά τι μπορεί να πάθουμε εάν χάσουμε την ψυχραιμία μας και είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θέλουμε να πάμε έως το τέλος».

Παρασκήνια

Θέματα