Φιλική επτάρα της Πορτογαλίας, έπιασε τον Πούσκας ο Κριστιάνο!

Ήττα - σοκ από την Φινλανδία για την Γαλλία * Νίκες από Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, ισοπαλία 1-1 στο φιλικό ντέρμπι Ολλανδία - Ισπανία

Betfootball 12/11/20 - 00:22

Η επτάρα της Πορτογαλίας επί της αδύναμης Ανδόρας ξεχώρισε στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των ενικών ομάδων ενόψει των αναμετρήσεων για το Nations League. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος (με βασικό τον Σεμέδο) ήταν καταιγιστική, με τους νέους να θέλουν να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα και τους… παλιούς να σκοράρουν σε λίγα λεπτά. Ο Νέτο της Γουλβς που έκανε ντεμπούτο στην εθνική Αντρών άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄. Ο Παουλίνιο που επίσης έκανε ντεμπούτο σκόραρε δύο γκολ (29΄ το 2-0 και 61΄ το 4-0). Ο Ρενάτο Σάντσες σκόραρε για το 3-0 στο 56΄. Η Πορτογαλία έφτασε στο 4-0 με αυτογκόλ του Γκαρσία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέρασε στο ματς στο β΄ μέρος στη θέση του Νέτο βρήκε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε στο 85΄ για το 6-0. Με αυτό το γκολ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 746 σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και έπιασε τον θρυλικό Φέρεντς Πούσκας στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών! Το τελικό 7-0 ήρθε από τον Ζοάο Φέλιξ (στο 63΄ μπήκε στη θέση του Παουλίνιο) στο 88΄!

Στο φιλικό ντέρμπι της βραδιάς, η Ολλανδία με την Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι “ταύροι” του Λουίς Ενρίκε προηγήθηκαν στο 19΄ με τον Κανάλες. Οι “τουλίπες” του Φρανκ Ντε Μπουρ ισοφάρισαν στο 47΄ με τον Βαν Ντε Μπέεκ.

Φιλική ήττα – σοκ για την Γαλλία που έχασε 0-2 από την Φινλανδία (28΄ Φορς, 31΄ Βαλακάρι)!

Χωρίς τον Ρομπέρτο Μαντσίνι (που είναι θετικός στον κορονοϊό) στον πάγκο, η Ιταλία νίκησε 4-0 την Εσθονία (14’ και 75’ πεν. Γκρίφο, 27’ Μπερναρντέσκι, 86’ Ορσολίνι πεν.).

Η Γερμανία νίκησε 1-0 την Τσεχία με γκολ του Βάλντσμιντ στο 13΄, ενώ το Βέλγιο επικράτησε 2-1 της Ελβετίας με ανατροπή και δύο γκολ του Μπατσουαγί (49’ και 71’ Μπατσουαγί – 12΄ Μεχμέντι).

Καλή φιλική νίκη και για την Πολωνία που νίκησε 2-0 (41΄ Πιόντεκ με σουτ σε κενή εστία από 40 μέτρα μετά από λάθος του Λούνιν, 63΄ Μόντερ) την Ουκρανία που στο 12’ έχασε πέναλτι με τον Γιαρμολένκο (το έβγαλε ο γκολκίπερ Σκορούπσκι).

Σε ένα ακόμα φιλικό ντέρμπι, η Δανία νίκησε 2-0 (61΄ Γουίντ, 74΄ Μπαχ) την Σουηδία, η οποία λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της Γιάνε Άντερσον βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Άντερσον ήταν σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, καθώς είχε βρεθεί θετικό και μέλος της οικογένειάς του.

Η (εκ των αντιπάλων της εθνικής μας στον όμιλο του Nations League) Σλοβενία έμεινε στο 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Αυστρία νίκησε 0-3 στο Λουξεμβούργο.

Παρασκήνια

Θέματα