Φιλική τριάρα της Νάπολι στην Λίβερπουλ

Με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Ινσίνιε και τον Κώστα Μανωλά στην αρχική εντεκάδα, οι "παρτενοπέι" νίκησαν εύκολα τους "κόκκινους"

Betfootball 28/07/19 - 22:16

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Λίβερπουλ είχε νικήσει με το εντυπωσιακό 5-0. Στη διάρκεια της χρονιάς, η Λίβερπουλ με την Νάπολι συναντήθηκαν δύο ακόμα φορές στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, μέτρησαν από μία νίκη με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά η νίκη της Λίβερπουλ ήταν καθοριστική, αφού της χάρισε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, την οποία τελικά κατέκτησε! Η Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι πήρε μία μικρή ρεβάνς για όλα αυτά, νικώντας 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Εδιμβούργο.

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και με πρωταγωνιστή τον Ινσίνιε που ήταν ασταμάτητος νίκησε δίκαια με 3-0. Στην αρχική εντεκάδα της Νάπολι ήταν φυσικά και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 18΄, στο 29΄ έφτιαξε το γκολ του Μίλικ για το 2-0 και στο 52΄ ο Γιουνές έκανε το τελικό 3-0, παίρνοντας το ριμπάουντ σε… πλασέ πάλι του Ινσίνιε!

Παρασκήνια

Θέματα