Φόβοι για ρήξη αχίλλειου τένοντα για τον Κοσιελνί (video&pics)

Ο διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ τραυματίστηκε… μόνος του στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη Μαδρίτη, σφάδαζε από τους πόντους, αποχώρησε με φορείο, σε «αναμμένα κάρβουνα» και ο Ντιντιέ Ντεσάν εν όψει του Μουντιάλ

Σε μια ανύποπτη φάση και χωρίς να έχει αντίπαλο κοντά του ο Λοράν Κοσιελνί τραυματίστηκε… μόνος του στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη Μαδρίτη. Σφάδαζε από τους πόντους ο διεθνής Γάλλος αμυντικός, αποχώρησε με φορείο, μόλις στο 12′, και όλα δείχνουν ότι έχει υποστεί κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα! Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι και ο Ντιντιέ Ντεσάν εν όψει του Μουντιάλ.

Με τις αντιδράσεις του, η ζημιά είναι πολύ σοβαρή, ενώ και ο Ντιέγκο Κόστα φώναξε αμέσως να διακοπεί το ματς, όταν είδε τον τραυματισμό του. Ο άσος των «κανονιέρηδων» φάνηκε να στραβοπατάει μόνος του, σαν να… πάτησε σε γούβα, και άρχισε να σφαδάζει στο έδαφος. Όπως είπαμε, αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, και εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό, τότε θα του στερηθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Παρασκήνια

Θέματα