Χαρακίρι η Ίντερ, τσεκ ιν η Τότεναμ!

Οι "νερατζούρι" έμειναν στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Μιλάνο και οι "πετενοί" το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας την πρόκριση με 1-1 στο "Καμπ Νου"

Betfootball 12/12/18 - 00:44

Αγγλία – Ιταλία… «άσος»! Η Τότεναμ ζευγάρωσε τις προκρίσεις των αγγλικών ομάδων κόντρα στις ιταλικές, αν και στην δική της περίπτωση, η κόντρα ήταν… έμμεση και νίκησε σε αυτήν την Ίντερ!

Οι «νερατζούρι» υποδέχθηκαν την Αϊντχόφεν που ήταν ήδη… τέταρτη στον όμιλο και ήθελαν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Τότεναμ που δοκιμαζόταν στο «Καμπ Νου».

Οι Ολλανδοί του Φαν Μπόμελ αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ στο 13΄ με τον Λοσάνο. Η Ίντερ ισοφάρισε στο 73΄ με τον Ικάρντι, αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έφευγε με το -1 και το εισιτήριο της πρόκρισης από το «Καμπ Νου». Ο Βαλβέρδε έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα του, η οποία όμως πήρε το προβάδισμα με (νέα) γκολάρα του Ντεμπελέ που ντύθηκε… Μέσι, αφού ο Αργεντινός έμεινε στον πάγκο και μπήκε στο τελευταίο ημίωρο. Η Τότεναμ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε στην ισοφάριση με τον Λούκας Μόουρα στο 85΄

Πρώτη η Μπαρτσελόνα, δεύτερη η Τότεναμ, τρίτη η Ίντερ στην ισοβαθμία και 4η η Αϊντχόφεν.

Παρασκήνια

Θέματα