Χιμένεθ: «Έτοιμοι και με τη Ντιναμό»

Βιτάλι Μπουγιάλσκι: «Προσοχή στην ΑΕΚ, είναι μια ομάδα ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές με πολλούς έμπειρους παίκτες»

Betfootball 30/01/18 - 21:11

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της και τους αγώνες με τη Ντινακό Κιέβου για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην ουκρανική ιστοσελίδα «footballhub.com.ua», λέγοντας πως η Ένωση θα είναι έτοιμη και γι’ αυτά τα ματς. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας υπογράμμισε πως οι αναμετρήσεις θα είναι δύσκολες για την ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να είναι έτοιμη και συγκεντρωμένη 100%! Δηλώσεις γι’ αυτές τις αναμετρήσεις έκανε και ο μέσος της Ντιναμό Κινέβου, Βιτάλι Μπουγιάλσκι, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να προσέξει την ΑΕΚ!

«Η Ντιναμό Κιέβου είναι ένας αντίπαλους που θα προτιμούσα να είχαμε αποφύγει. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Συναντηθήκαμε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μας απέκλεισε από τη διοργάνωση. Νομίζω ότι η Ντιναμό είναι παρόμοια αντίπαλος. Ίσως το κλαμπ από το Κίεβο δεν είναι τόσο διάσημο όσο η Ατλέτικο Μαδρίτης ή η Άρσεναλ, που συνεχίζουν επίσης στη διοργάνωση, αλλά για μένα η Ντιναμό έχει την ίδια δύναμη. Είναι μια ομάδα με δυνατό ρόστερ, με καλούς παίκτες. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο απλό να συναντάς ουκρανική ομάδα τον Φεβρουάριο, αλλά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Περιμένουμε τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι 100%», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε:
«Η χειμερινή διακοπή στην Ουκρανία διαρκεί δύο μήνες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τη Ντιναμό. Οι Ουκρανοί έχουν το σχέδιό τους για να προετοιμαστούν για τα επίσημα παιχνίδια. Ο αντίπαλός μας θα είναι καλά προετοιμασμένος για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Κάτι ανάλογο ισχύει και για μας. Η ΑΕΚ έχει τα δικά της όπλα. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε στα παιχνίδια με την Ντιναμό. Έχουμε τις προσδοκίες μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι δραματικά στο παιχνίδι μας. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο, είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο Βιτάλι Μπουγιάλσκι τόνισε: «Κατά την άποψη μου σε αυτή τη φάση όλοι οι αντίπαλοι είναι υψηλού επιπέδου. Η ΑΕΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και παρουσιάζει καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές με πολλούς έμπειρους παίκτες. Στην επίθεση ο αντίπαλος μας έχει πολύ γρήγορους παίκτες.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα. Ξέρουμε πως οι Έλληνες οπαδοί προσφέρουν εκπληκτική στήριξη στις ομάδες τους. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό μας τιμ θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Παρασκήνια

Θέματα