«Ψήνει» τον Τεό Ερνάντες ο Μαλντίνι (pic)

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν συναντήθηκε με τον 21χρονο Γάλλο μπακ που δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν και η Ρεάλ ψάχνει ομάδα να τον δώσει ξανά δανεικό

Betfootball 23/06/19 - 18:56

Στο… στοιχείο του! Ο Πάολο Μαλντίνι αναβαθμίστηκε στην Μίλαν και ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο ζωντανός θρύλος των «ροσονέρι» θέλει να κάνει ένα ακόμα λίφτινγκ στο ρόστερ της ομάδας του. Τα εφόδιά του είναι βεβαίως η καλή γνώση του ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα έχει μία αδυναμία στη θέση που έκανε τεράστια καριέρα στην Μίλαν και στην εθνική Ιταλίας. Αυτή του αριστερού μπακ… Ο παίκτης που έχει επιλέξει για αυτή τη θέση, είναι από ό,τι φαίνεται ο Τεό Ερνάντες. Ο 21χρονος Γάλλος αριστερός μπακ έβγαλε την περυσινή σεζόν δανεικός στην Σοσιεδάδ και ο Ζιντάν του έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι δεν τον υπολογίζει ούτε για την νέα σεζόν. Στη θέση του άλλωστε, υπάρχει πάντα ο Μαρσέλο, ενώ φέτος αποκτήθηκε και ο Φερλάν Μεντί. Έτσι, η Ρεάλ ψάχνει ομάδα να τον στείλει αρχικά ως δανεικό με οψιόν αγοράς περίπου στα 20εκ. ευρώ. Για τον μικρό αδερφό του Λούκας Ερνάντες (τον οποίο πήρε η Μπάγερν από την Ατλέτικο με 80εκ. ευρώ) ενδιαφέρονται πολλές ομάδες από το Καμπιονάτο και ο Πάολο Μαλντίνι έσπευσε στην Ισπανία για τον… ψήσει κάτω από τον καυτό ήλιο της Ίμπιζα όπου κάνει τις διακοπές του ο παίκτης. Τη συνάντηση την αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «El chiringuito».

«Τεό πως σου φαίνεται το ενδεχόμενο να παίζεις εκεί που έπαιζα εγώ;»

Ο Τεό Ερνάντες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου… μεγάλωσε μαζί με τον αδερφό του, αλλά το 2017 προτίμησε να πάει στην Ρεάλ, η οποία κάλυψε τη ρήτρα του, ανοίγοντας ένα ακόμα μέτωπο με την συμπολίτισσά της. Στην Ρεάλ όμως τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά και μετά από μόλις 13 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν, πέρυσι πήγε δανεικός στην Σοσιεδάδ.

Παρασκήνια

Θέματα