Όλοι στη διάθεση του Σολάρι!

Πλήρης μετά από πολύ καιρό η Ρεάλ που πάει με όλα της τα όπλα διαθέσιμα στο "Καμπ Νου" για τον πρώτο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα!

Betfootball 5/02/19 - 19:11

Πλήρης ετοιμότητα την πιο κρίσιμο στιγμή! Μετά από πολύ καιρό με πολλούς τραυματισμούς (Κρόος, Κασεμίρο, Μαρσέλο, Βαράν, Μπέιλ κ.α.) η Ρεάλ είναι πλήρης και ο Σαντιάγο Σολάρι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του! Τα καλά νέα από το ιατρικό μέτωπο για τον Αργεντινό τεχνικό της Ρεάλ ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς η «βασίλισσα» έχει μπροστά της τα τρία «ελ κλάσικο», ενώ πλησιάζει και η επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την ετοιμότητα όλων των παικτών, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στις… κερκίδες ο Ίσκο που είναι ο επικρατέστερος να μείνει εκτός αποστολής! Ο Ισπανός είναι εκτός πλάνων του Σολάρι και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για αυτόν, όταν στο παιχνίδι με την Αλαβές (μπήκε στις καθυστερήσεις) δεν ανταπέδωσε στο τέλος του ματς την χειραψία που του πρότεινε ο εκπρόσωπος της ομάδας και πρώην παίκτης της Ρεάλ, Μιγκέλ Χέντο. Στη συνέχεια ο Ίσκο δημοσιοποίησε στα σόσιαλ μίντια μία… σέλφι αγκαλιά με τον Χέντο, προσπαθώντας να ανατρέψει το νέο αυτογκόλ, αλλά ήταν πλέον αργά.

Παρασκήνια

Θέματα