«Όταν παίζω είμαι ο Λούκα, όχι ο Ζιντάν»

Ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν σχολιάζει το ντεπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Betfootball 20/05/18 - 19:18

Ούτε Κέιλορ Νάβας, ούτε Κίκε Κασίγια! Στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα (κόντρα στη Βιγιαρεάλ), ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε τα γάντια του βασικού στον 20χρονο γιο του, τον Λούκα!

«Όταν παίζω είμαι ο Λούκα, όχι ο Ζιντάν», έλεγε λίγο μετά από το ματς ο μικρός Ζιντάν και συνέχιζε: «μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία είμαι περήφανος για το ντεμπούτο μου και από την άλλη είμαι στεναχωρημένος με την ισοπαλία (2-2). Το ντεμπούτο μου με την καλύτερη ομάδα του κόσμου ήταν ένα όνειρο που πραγματοποίηθηκε. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα…».

Το ίδιο περήφανος ως πατέρας (αλλά και ως προπονητής) ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο μεγάλος γιος του Ζιντάν, ο Έντσο, δεν τα κατάφερε τόσο καλά στη Ρεάλ και αποχώρησε ως δανεικός, οπότε ο «Ζιζού» τώρα ελπίζει σε καλύτερη επιτυχία με τον Λούκα. «Ο Λούκας είναι απλώς ένας ακόμα παίκτης της Ρεάλ. Τον αντιμετωπίζω όπως ακριβώς και τους άλλους», σχολίασε ο μεγάλος Ζιντάν και συνέχισε: «ήταν ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που δεν είχε παίξει καθόλου. Για αυτό ακριβώς έπαιξε κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Το ντεμπούτο του ήταν μία σημαντική στιγμή για αυτόν και φυσικά για τον προπονητή του και τον… πατέρα του»!

Παρασκήνια

Θέματα