«Όταν χάνεις 4-0, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

"Ήταν πολύ επιθετικοί, ήταν καλύτεροι και πρέπει να το δεχθούμε" δήλωνε απογοητευμένος ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από το ηχηρό 4-0 από την Μπαρτσελόνα!

Betfootball 8/05/19 - 01:17

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθούσε να εξηγήσει τα… ανεξήγητα λίγο μετά από την ήττα – αποκλεισμό από την Λίβερπουλ με 4-0! Η Μπαρτσελόνα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στο «Άνφιλντ», με τα ίδια ποδοσφαιρικά φαντάσματα που εμφανίστηκαν πέρυσι στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Ρώμη, να κάνουν… παρέλαση και στο «Άνφιλντ».

«Όταν σε νικάν 4-0, δεν υπάρχουν δικαιολογίες», σχολίασε περίλυπος ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε: «ξεκίνησαν πολύ επιθετικά, περισσότερο από ό,τι περιμέναμε και μας έβαλαν το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα όμως, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και αμέσως μετά το τρίτο που μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε λίγο πιο πίσω από ό,τι συνήθως μετά από το 3-0, αλλά δεν τα πήγαμε καλά και μετά… Μετά ήρθε το τέταρτο γκολ που ήταν ανεξήγητο. Δεν ήμασταν έτοιμοι, ήταν έτοιμοι και σκόραραν. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν πολύ επιθετικοί, ήταν καλύτεροι και πρέπει να το παραδεχθούμε. Δεν ξέρω πως μπορεί να με επηρεάσει αυτή η ήττα, αλλά ο προπονητής αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Είμαστε πολύ, πολύ απογοητευμένοι και ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρώτα από όλα παίζουμε και προσπαθούμε να νικάμε για αυτούς. Ήταν ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα. Μετά από τέτοιες ήττες, παιρνούν κάποιες μέρες απογοήτευσης, αλλά έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο για τους φιλάθλους μας και τον σύλλογο».

Παρασκήνια

Θέματα