Οι πρωταγωνιστές της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι συνήθεις ύποπτοι, οι... αναμενόμενοι και αυτοί που έκλεψαν την παράσταση

Betfootball 20/09/18 - 15:54

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε και οι ομάδες μας έδωσαν το πρώτο πολύ σημαντικό δείγμα για τη συνέχεια. Χρόνος για εξέλιξη και βελτίωση υπάρχει ακόμα και οι προπονητές θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις αδυναμίες και να τονίσουν ακόμα περισσότερο τα δυνατά σημεία των ομάδων τους. Οι πρωταγωνιστές της πρώτης παράστασης του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αρκετοί. Κάποιοι αναμενόμενοι και κάποιοι που κατάφεραν και έκλεψαν την παράσταση. Ας δούμε μερικούς από αυτούς…

Ο… κουρσάρος Φιρμίνο

Με το γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε σπουδαία νίκη στη Λίβερπουλ που έκανε το 6Χ6 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο εκτελεστής της Παρί κατάφερε να επισκιάσει τον Μίλνερ και τον Μανέ που έκαναν σπουδαίο παιχνίδι και να γίνει το πρόσωπο του ντέρμπι. Έστω και με… ένα μάτι!

Ο πειρατής της Λίβερπουλ

Ο λυτρωτής Βεσίνο

Εξελίσσεται σε μόνιμο λυτρωτή της Ίντερ. Ο Ματίας Βεσίνο έστειλε τους «νερατζούρι» στο Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ στην εκπνοή κόντρα στη Λάτσιο στην τελευταία αγωνιστική της περυσινής σεζόν και στην πρεμιέρα των ομίλων, με ένα ακόμα γκολ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σπαλέτι. Δικαίως άφησε στη σκιά του τον Ικάρντι που ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ και τον Έρικσεν που ήταν για μία ακόμα φορά ο μαέστρος της Τότεναμ.

Ο από μηχανής θεός της Ίντερ

Ο συνήθης ύποπτος

Λιονέλ Μέσι. Τα πολλά σχόλια είναι περιττά. Παίζοντας σχεδόν στο… ρελαντί, καθάρισε την Αϊντχόφεν με την πολύτιμη βοήθεια του Ντεμπελέ που θυμίζει τον παίκτη για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε πέρυσι ένα κάρο λεφτά στην Ντόρτμουντ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ με απαράμιλλο στυλ, δείχνοντας ποιος είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ο κυρίαρχος του παιχνιδιου

Η επιστροφή

Επέστρεψε στο σπίτι του για να υπενθυμίσει σε όλους τι μπορεί να κάνει. Ο Ρενάτο Σάντσες προέρχεται από μία καταστροφική σεζόν στη Σουόνσι όπου (δεν) έπαιξε ως δανεικός, ενώ και την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε καθηλωθεί στον πάγκο (στην καλύτερη) ή στην εξέδρα από τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Κόβατς δείχνει να πιστεύει στον νεαρό Πορτογάλο που έλαμψε στο Euro 2016, όπου πήγε με φόρα από την εκπληκτική σεζόν που είχε κάνει με την Μπενφίκα. Οι φίλοι της Μπενφίκα τον αποθέωσαν ακόμα και τη στιγμή που έκανε το 0-2.

Επέστρεψε στο «Ντα Λουζ» και αποθεώθηκε. Μακάρι το χαμόγελό του να παραμείνει και στη συνέχεια

Ο… Φεκίρ(ης) της Λιόν

Δεν είναι απλά ένας… φακίρης με την μπάλα. Είναι ο ηγέτης της Λιόν και μαζί με τον Μέμφις Ντεπάι προκαλεί ζαλάδες στους αντιπάλους. Ο λόγος φυσικά για τον Νεμπίλ Φεκίρ, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στο «Έτιχαντ», οδηγώντας τη Λιόν στη σπουδαία νίκη και στν πρώτη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν. Η Λίβερπουλ σταμάτησε την απόκτησή του στο… παρά ένα, έχοντας αμφιβολίες για το τραυματισμένο του γόνατο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μάλλον έδωσε από το βράδυ της Τετάρτης εντολή στους συνεργάτες του για τα… προαπαιτούμενα μίας ενδεχόμενης μεταγραφής. Σπουδαία εμφάνιση, ήταν αυτός που οδήγησε τον Κορνέ, τον Μέμφις και ενέπνευσε τους υπόλοιπους.

Σόου στο «Έτιχαντ» από τον Φεκίρ

Το αστέρι των πάγκων

Στην ηλικία του κάποιοι κάνουν ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ με… σορτσάκια. Στο δικό του ντεμπούτο, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φορούσε πουκάμισο, γραβάτα, γιλέκο και μοδάτο παντελόνι. Πρώτη εμφάνιση από το αστέρι των πάγκων που αναμένεται να λάμψει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Ο 31χρονος τεχνικός της Χόφενχαϊμ ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας.

«Όταν μεγαλώσω, θέλω να συμμετέχω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Στον ίσκιο του  Ίσκο

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν εκπληκτικός στην άμυνα, ο Μόντριτς στο κέντρο και ο Μπέιλ στο… δεύτερο μισό του γηπέδου. Όλοι, όμως, έμειναν στη σκιά του  Ίσκο. Ο Ισπανός άσος έδειξε και στο ματς με τη Ρόμα ότι όχι μόνο θα πάρει το κομμάτι που του αναλογεί στην ηγεσία της Ρεάλ του Λοπετέγκι μετά από την εποχή Κριστιάνο, αλλά θα διεκδικήσει και μεγαλύτερο.

Ο ίσκο δικαιώνει διαρκώς τον Λοπετέγκι

Τα έκανε όλα

Ο Πολ Πογκμπά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις. Ο Γάλλος σούπερ σταρ τα έκανε όλα στο γήπεδο και πήρε στις πλάτες του την ομάδα του Μουρίνιο. Θα πρέπει, όμως, αφενός να το κάνει και σε πιο μεγάλα ματς και αφετέρου να έχει διάρκεια.

Μπορεί να μετατρέψει σε σόου, ακόμα και εκτέλεση πέναλτι

Κόκκινο πανί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε στο ματς με τη Βαλένθια δυσαρέστησε ακόμα και στους… haters του Πορτογάλου. Η Γιουβέντους ανταποκρίθηκε πάντως και χωρίς αυτόν, με τον Πιάνιτς να πετυχαίνει τα δύο γκολ της νίκης με ισάριθμα πέναλτι.

Έχει τα δίκια του…

Παρασκήνια

Θέματα