Βγάζει… πολλά ο Μήτρογλου στη Μαρσέιγ! (pic)

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην 23η θέση της λίστας των 30 παικτών που δημοσίευσε η «L'Equipe», με τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες του γαλλικού πρωταθλήματος!

Μέσα στους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες του γαλλικού πρωταθλήματος είναι ο Κώστας Μήτρογλου! Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην 23η θέση της σχετικής λίστας των 30 παικτών που δημοσίευσε η «L’Equipe»! Ο διεθνής επιθετικός της Μαρσέιγ, έχει μισθό 330.000 ευρώ! Η γαλλική εφημερίδα έκανε γνωστό ότι επέλεξε τους καλύτερους αμειβόμενους παίκτες του Σαμπιονά, με βάση το ακαθάριστο μηνιαίο εισόδημά τους.

Ο «Μητρογκόλ» πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Μπενφίκα στην Μαρσέιγ και ακόμα προσπαθεί να δείξει το καλό του πρόσωπο, έχοντας δεχτεί τους προηγούμενους μήνες αυστηρή κριτική.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στις 12 από τις 13 πρώτες θέσεις της λίστας βρίσκονται παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο (Μονακό) στην 9η θέση με 750.000 ευρώ, να διασπά την σειρά των Παριζιάνων. Πρώτος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σ.Ζ, Νεϊμάρ με 3,06 εκ. ευρώ μηνιαίως! Ακολουθούν οι Καβάνι, Εμπαπέ, Τιάγκο Σίλβα, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Τιάγκο Μότα, Παστόρε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως είπαμε, γίνεται… διακοπή από τον Φαλκάο της Μονακό και η συνέχεια είναι και πάλι υπόθεση των πρωτευουσιάνων με τους Ντάνι Άλβες, Ντράξλερ, Βεράτι και Μπεν Αρφά.

Παρασκήνια

Θέματα