«Άσοι» από τη Γαλλία και τη Φινλανδία

Southern 21/09/18 - 14:50

Αν ο Ιραόλα έμπαινε μέσα να παίξει κανένα μισάωρο μπορεί και να είχε μία τύχη να νικήσει χθες η ΑΕΚ Λάρνακας. Υποθέτουμε ότι με αυτά που έβλεπε να κάνουν  οι συμπατριώτες του μέσα στο γήπεδο, ο Βάσκος δεν θα αισθανόταν και πολύ άνετα στον πάγκο των Κύπριων.

Όσο για τη Μαρσέιγ; Αντί για 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έγιναν απίστευτα πράγματα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

Ελπίζοντας ότι στο νέο κουπόνι δεν θα δούμε τέτοιες… ομορφιές ποντάρουμε σήμερα σε 3 «άσους» που μοιάζουν τόσο ισχυροί ώστε να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Κάνουμε αρχή από την Φινλανδία, όπου το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και η Λάχτι δεν έχει να κυνηγήσει απολύτως τίποτα ως το φινάλε. Αυτή η αδιαφορία της, μάλιστα, αποτυπώνεται και στα πιο πρόσφατα αποτελέσματά της (0-1-4 τις 5 τελευταίες αγωνιστικές). Ευκαιρία για την Σεϊναγιόεν που δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά να πάρει το τρίποντο και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Ο «άσος» στο 2,10… γυαλίζει!

Στη Β’ Γαλλίας έχουμε πάρει εδώ και κάμποσες αγωνιστικές από πίσω τη Νανσί που σε 7 αγώνες πρωταθλήματος ούτε καν έχει σκοράρει, μετρώντας ισάριθμες ήττες! Η… τυχερή αυτής της εβδομάδας είναι η Γκαζελέκ που σαν γνήσια ποδοσφαιρική εκπρόσωπος της Κορσικής διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Ο «άσος» προσφέρεται στο 2,16.

Κατεβαίνουμε μία κατηγορία στη Γ’ Γαλλίας, όπου η Λαβάλ βρίσκεται στην κορυφή και φιλοδοξεί να παραμείνει εκεί ως το τέλος. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι της Εντέντ που στηρίζεται στην άμυνά της, όμως στο «Francis Le Basser» θα δεχθεί μεγάλη πίεση και δεν βλέπουμε να αντέχει. Με το πόδι στο… γκάζι και 5 σερί νίκες οι γηπεδούχοι, η έκτη πληρώνει 1,90.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (21/9)

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΛΑΧΤΙ (18.30)       1              2,10

ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΝΑΝΣΙ (21.00)           1              2,16

ΛΑΒΑΛ – ΕΝΤΕΝΤ (21.00)              1              1,90

Παρασκήνια

Θέματα