«Άσος» ρυθμού από την Ίλβες και Over φορμαρισμένων πρωτοπόρων

Southern 12/07/18 - 14:23

Σε μία μέρα που τα φαβορί καταποντίστηκαν, από το Μουντιάλ μέχρι τα ευρωκύπελλα, εμείς καταφέραμε να πληρωθούμε με 8,7 απόδοση και μάλιστα χωρίς μεγάλη αγωνία με τα τρία G/G στα οποία είχαμε ποντάρει χθες να επιβεβαιώνονται.

Σήμερα θα στοιχηματίσουμε ένα μέρος από τα χθεσινά κέρδη σε μία τριάδα από το Γιουρόπα Λιγκ με ανάλογη απόδοση.

Σε φουλ κατάσταση ετοιμότητας η Ίλβες, καθώς το φινλανδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υποδέχεται τη… σκουριασμένη Σλάβια Σόφιας που έχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς μέσα στο καλοκαίρι, τον τελικό του βουλγάρικου Σούπερ Καπ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς (ηττήθηκε 1-0).

Πέρα από τη διαφορά αγωνιστικού ρυθμού υπάρχει και ο ενθουσιασμός των Φινλανδών για την πρώτη τους διεθνή συμμετοχή που ενισχύει ακόμα περισσότερο τον «άσο», ο οποίος προσφέρεται στο 2,21.

Λεβάντια και Ντάνταλκ δεν είναι ομάδες που αρέσκονται να περιμένουν τον αντίπαλο. Αμφότερες παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και φτιάχνουν εύκολα ευκαιρίες, γι’ αυτό το Over στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι δεν θα έπρεπε να πληρώνει 1,96. Καλύτερα για μας που θα το συμπεριλάβουμε στις σημερινές μας επιλογές.

Το ίδιο σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για το Στιάρναν – Νόμε Κάλιου. Πρωτοπόρες αμφότερες σε Ισλανδία και Εσθονία, συνηθίζουν να… σφυροκοπούν τους αντιπάλους τους και να σκοράρουν με άνεση. Οι μπουκ διόρθωσαν κάπως το αρχικό τους λάθος στην τιμή του Over, που κατέβηκε στο 1,78 από 2,10, ακόμα και εκεί όμως κρύβει κάποιο ίχνος αξίας.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (12/7)

ΙΛΒΕΣ – ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ (19.00)                1              2.21

ΛΕΒΑΝΤΙΑ – ΝΤΑΝΤΑΚΛ (19.00)                Over 2,5               1,96

ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ (23.00)         Over 2,5               1,78

Παρασκήνια

Θέματα