Έδρες που οδηγούν σε κέρδη

Νικολαΐδης 2/08/21 - 03:16

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμους άσους συνολικής απόδοσης 8,08 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την ΕΙΡ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη Τσαμπιονσιπ της Σκωτίας η Κιλμαρνοκ. Υψηλοί στόχοι για τη γηπεδούχο ομάδα η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τη ποιότητα και τη δύναμη της έδρας, προκειμένου να ξεκινήσει δυναμικά τη προσπάθεια της. Από την άλλη πλευρά η ΕΙΡ στοχεύει στη διεκδίκηση της παραμονής και εφόσον τα καταφέρει νωρίς, το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη κατάταξη. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Τη Γκρενόμπλ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Οσερ. Εντυπωσιακή εκκίνηση για τη γηπεδούχο του σημερινού αγώνα, καθώς η Οσερ επικράτησε στη πρεμιέρα με 2-1 στην έδρα της Αμιαν. Στον αντίποδα η Γκρενόμπλ εμφάνισε τεράστιες αμυντικές αδυναμίες, γνωρίζοντας εντός έδρας συντριβή με 4-0 από τη Παρί. Θεωρώ πως η Οσερ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και θα στραφώ στον άσο.

Πατρονάτο και Νιουελς Ολντ Μπόις κοντράρονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τη Πατρονάτο η οποία μέτρα δύο νίκες και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη η Νιουελς Ολντ Μπόις πραγματοποίησε επίσης καλό ξεκίνημα, παίρνοντας ισάριθμα αποτελέσματα με τη σημερινή της αντίπαλο, με αποτέλεσμα να συγκατοικούν στην ίδια θέση. Αμφίρροπη μάχη, ωστόσο θα στηρίξω τον άσο ποντάροντας στην εντός έδρας δυναμική της Πατρονάτο η οποία μέτρα το απόλυτο στα δύο εντός έδρας που έδωσε μέχρι σήμερα, δίχως να δεχθεί μάλιστα, γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΕΙΡ 1 1,65
ΟΣΕΡ-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 1 2,00
ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠ. 1 2,45

Παρασκήνια

Θέματα