Ένας άσος και ένα Goal με απόδοση 3,42

Νικολαΐδης 8/03/23 - 01:08

Δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και ένα αμφίσκορο, συνολικής απόδοσης 3,42 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Παρί Σεν Σερμέν υποδέχεται η Μπαγερν στον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάσης των “16” του Τσαμπιονς Λιγκ. Παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα στο Παρίσι, επικράτησε με 1-0 των Παριζιάνων σε ένα ματς, το οποίο η Μπαγερν ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Παβαρ με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα). Οι Βαυαροί σε αντίθεση με την αναμέτρηση απέναντι στους Γάλλους, φανέρωσαν αμυντικά κενά απέναντι στην Γκλάντμπαχ από την οποία ηττήθηκαν με 3-2, για να αφυπνιστούν τρέχοντας δύο σερί νίκες κόντρα σε Ουνιόν Βερολίνου (3-0) και Στουτγάρδη (2-1). Από την μεριά της η Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε μετά την ήττα (1-0) από την σημερινή αντίπαλο της στο πρώτο ματς και έτρεξε τρεις σερί νίκες (4-3 Λιλ, 3-0 Μαρσέιγ και 4-2 Ναντ). Πολλές ωστόσο οι αμυντικές αδυναμίες των Γάλλων οι οποίοι μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, θα πρέπει να βγουν μπροστά και να αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στον άσο, καθώς η Μπαγερν δείχνει να διαθέτει μέταλλο.

Την Μίλαν φιλοξενεί η Τότεναμ στον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάσης των “16” του Τσαμπιονς Λιγκ. Με την πλάτη στο τοίχο η ομάδα του Λονδίνου μετά την ήττα (1-0) στο Μιλάνο. Αναγκασμένη να ρισκάρει στον σημερινό επαναληπτικό η Τότεναμ η οποία πλήρωσε την μοναδική της αδράνεια στο πρώτο ματς, δεχόμενη γκολ στο 7’. Της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ακολούθησαν δύο νίκες (2-0) απέναντι σε Τσέλσι και Γουεστ Χαμ, ενώ τα “σπιρούνια” γνώρισαν δύο ήττες (1-0) απέναντι σε Σεφιλντ Γιουνάιτεντ (Κύπελλο) και Γουλβς (πρωτάθλημα). Αρκετές αδυναμίες αμυντικά και λίγα πράγματα επιθετικά, κάτι το οποίο θέλει να αλλάξει αν θέλει να ελπίζει στην σημερινή αναμέτρηση. Από την μεριά της η Μίλαν μετά την νίκη (1-0) στο πρώτο ματς, αναζητά σήμερα ένα γκολ το οποίο θα κόψει τα πόδια της Τότεναμ και θα την στείλει στους οκτώ της διοργάνωσης. Στο καλύτερο τους “φεγγάρι” οι “ροσονέρι” οι οποίοι μετά από πέντε σερί νίκες, όπου διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, γνώρισαν την ήττα (2-1) στη Φλωρεντία από την Φιορεντίνα, πριν από τέσσερις μέρες. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στο αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ Ζ. 1 1,85

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΙΛΑΝ GOAL 1,85

Παρασκήνια

Θέματα