Ένας άσος και δύο ματς με πολλά γκολ, στο 10,11

Bet_John 5/02/20 - 08:41

Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 10,11…

* Για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τότεναμ υποδέχεται την Σαουθάμπτον, σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Τα «σπιρούνια» μετρούν δύο σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο ήττες και μία νίκη στα τρία τελευταία τους ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ μετά τη νίκη επί της Σίτι, με καλή ψυχολογία και παίζοντας μπροστά στο κοινό της, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,72.

* Στην Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται την Βερόνα σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Οι «λατσιάλι» μετρούν δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία στα 13 ματς που έχουν προηγηθεί, ενώ παράλληλα έχουν 14 over στα 16 προηγούμενα παιχνίδια τους, με τα οκτώ στο over 3,5. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μπορούν να σκοράρουν και να βοηθήσουν ώστε να περάσει το over 3,5 στο 2,42.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ, σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι Βαυαροί μετρούν 15 over στα προηγούμενα 16 παιχνίδια τους στην Μπουντεσλίγκα, με τα έντεκα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα δύο στο over 3,5. Η Μπάγερν σκοράρει ασταμάτητα, το γήπεδο θα… γύρει και η Χόφενχαϊμ μπορεί να μαζέψει πολλά, με το over 4,5 στο 2,43 να αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα