Ένας άσος και δύο over με απόδοση 4,52

Bet_John 10/06/19 - 09:17

Τρεις προτάσεις για σήμερα από τα προκριματικά του EURO 2020 με συνολική απόδοση 4,52…

* Στον 6ο όμιλο, η Ισπανία υποδέχεται την Σουηδία. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς την περασμένη Παρασκευή επικράτησαν 4-1 εκτός έδρας των Ν. Φερόε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία, μετρώντας τρία over σε ισάριθμα ματς, με πιο πρόσφατο το 3-0 επί της Μάλτας. Η αποψινή αναμέτρηση μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 2,5 στο 1,79.

* Στον 1ο όμιλο, η Τσεχία φιλοξενεί το Μαυροβούνιο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το εντός έδρας 2-1 επί της Βουλγαρίας την Παρασκευή, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια τους, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Τσεχία έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,63.

* Στον 2ο όμιλο, η Ουκρανία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 της πρεμιέρας στην Πορτογαλία, επικράτησαν 2-1 του Λουξεμβούργου και την Παρασκευή διέλυσαν 5-0 την Σερβία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πρώτα τρία παιχνίδια τους, όμως θα περάσουν δύσκολες στιγμές στο αποψινό ματς, με την Ουκρανία να έχει τη δυνατότητα να βγάλει ακόμα και μόνη της το over 2,5 στο 1,55.

Παρασκήνια

Θέματα