Ένας άσος και δύο over 2,5 με απόδοση 4,67

Bet_John 8/11/19 - 08:58

Το απόλυτο με 4/4 και απόδοση 10,33 την Πέμπτη με τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, με τα over 2,5 στα ματς Λάτσιο – Σέλτικ (1,72), Γκλάντμπαχ – Ρόμα (1,62), Βόλφσμπουργκ – Γάνδη (1,71) και το over 3,5 στο Ντουντελάνζ – Σεβίλλη (2,17). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 4,67…

* Στην Serie A, η Σασσουόλο υποδέχεται την Μπολόνια. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Είναι πολύ πιθανό να δούμε και απόψε ένα ανοικτό ματς, με το over 2,5 στο 1,74 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην La Liga, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία τους ματς και ισοβαθμούν στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση, με μόλις μία νίκη στα δώδεκα φετινά τους παιχνίδια, μετρώντας επίσης δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η Σοσιεδάδ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο στο 1,69.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Κολωνία υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο over στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,59 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα