Ένας άσος και δύο over 3,5 στο 10,49

Bet_John 11/10/18 - 10:58

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων έχουν την τιμητική τους από σήμερα και θα κυνηγήσω μία τριάδα με συνολική απόδοση 10,49…

* Σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Γκινγκάμπ, η Γαλλία θα φιλοξενήσει την Ισλανδία. Οι «τρικολόρ» μεσοεπιθετικά διαθέτουν τρομερή ποιότητα, ψυχολογικά είναι στα ύψη μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και απέναντι στους Ισλανδούς που δέχθηκαν εννέα γκολ στα δύο ματς που έδωσαν το Σεπτέμβριο για το Nations League, μπορούν να βγάλουν το over 3,5 στο 2,21.

* Σε φιλική αναμέτρηση στη Σαουδική Αραβία, η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Ιράκ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες μπορούν να μας προσφέρουν ένα ανοικτό ματς, με πολλά γκολ. Το over 3,5 στο 2,24 έχει αξία.

* Για τον 2ο όμιλο της 2ης κατηγορίας του Nations League, η Ρωσία υποδέχεται τη Σουηδία. Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ καλή παρουσία τους στο Μουντιάλ, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, με το 1-2 στην Τουρκία, ενώ σε φιλικό διέλυσαν 5-1 την Τσεχία. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς που έδωσαν το Σεπτέμβριο, ηττήθηκαν σε φιλικό 0-2 από την Αυστρία και στην πρεμιέρα τους στο Nations League με 2-3 από την Τουρκία. Οι Ρώσοι έστω και δύσκολα μπορούν να φτάσουν στη νίκη και τον άσο του 2,12.

Παρασκήνια

Θέματα