Ένας άσος και τέσσερα over 2,5 στο 16,57

Bet_John 23/12/22 - 07:58

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 16,57…

* Στο Βέλγιο, η Γάνδη υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις ήττες και μόνο μία νίκη στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Η Γάνδη μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,65.

* Στο Βέλγιο, η Σερένγκ φιλοξενεί την Έουπεν. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα πέντε στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,83 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στην Τουρκία, η Ουμρανίγεσπορ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,87 έχει αξία.

* Στην Πρέμιερ Σκωτίας, η Ρος Κάουντι φιλοξενεί την Ρέιντζερς. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,57 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Πάρτικ Θιστλ υποδέχεται την Ινβερνές. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο over στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,87 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα