Ένας άσος και τρία over 2,5 με απόδοση 8,98

Bet_John 31/03/19 - 09:24

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με έναν άσο και τρία over 2,5 με συνολική απόδοση 8,98…

* Στην Serie A, η Ρόμα υποδέχεται την Νάπολι. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι «παρτενοπέι» μετρούν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το ματς, με το over 2,5 στο 1,77 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι» έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ τα «σπιρούνια» έρχονται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η Λίβερπουλ στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,56.

* Στην Serie A, η Πάρμα υποδέχεται την Αταλάντα. Επτά over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,66 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Serie A, η Ίντερ φιλοξενεί την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Είναι πιθανό να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,96.

Παρασκήνια

Θέματα