Ένας άσος και τρία over 2,5 με απόδοση 9,05

Bet_John 24/06/22 - 08:08

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 9,05…

* Στην Ιρλανδία, η Σάμροκ υποδέχεται την Μποέμιανς. Πέντε νίκες και δύο ήττες στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία τους ματς. Η Σάμροκ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,57.

* Στην Ιρλανδία, η Φιν Χαρπς φιλοξενεί την Σεντ Πάτρικς. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Το over 2,5 στο 2,02 αξίζει το ρίσκο.

* Στη Β’ Ιρλανδίας, η Γκάλγουεϊ υποδέχεται την Τρίτι Γιουνάιτεντ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,69 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στη Β’ Ιρλανδίας, η Γουότερφορντ φιλοξενεί την Μπρέι. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,69 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα