Ένα διπλό και δύο over 2,5 με απόδοση 5,16

Bet_John 24/05/19 - 09:17

Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 5,16…

* Στην Α’ Σουηδίας, η Σούντσβαλ υποδέχεται την ΑΪΚ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα και μετρούν τέσσερις σερί νίκες. Η ΑΪΚ που σκοράρει με μεγάλη ευκολία, μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,98.

* Για τον τελικό των πλέι οφ στην Ολλανδία, για ένα εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η Ουτρέχτη φιλοξενεί την Φίτεσε, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη. Τέσσερα over στα πέντε τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δέκα over στα έντεκα προηγούμενα παιχνίδια τους, με τα εννέα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,59 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Β’ Ιρλανδίας, η Ντροχέντα υποδέχεται την Γκάλγουεϊ. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,64 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα