Ένα διπλό και τέσσερα over με απόδοση 28,84

Bet_John 19/05/19 - 09:17

Οι τρεις από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν το Σάββατο, με το over 3,5 στο Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ (2,29), τον άσο στο Βέρντερ Βρέμης – Λειψία (2,59) και το over 2,5 στο Ουντινέζε – ΣΠΑΛ (1,71), ενώ χάθηκαν το 2&over 2,5 στο Βαγιαδολίδ – Βαλένθια (0-2 από το 52’, με δοκάρι στη συνέχεια για την Βαγιαδολίδ) και ο άσος στο Χετάφε – Βιγιαρεάλ (2-2, ισοφάρισε στο 87’ η Βιγιαρεάλ). Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 28,84…

* Για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A, η Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ. Οι «παρτενοπέι» είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και έρχονται από τρεις σερί νίκες, με τις δύο να είναι στο over, ενώ οι «νερατζούρι» που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την τετράδα, χρειάζονται βαθμούς για να πάνε πιο ήρεμοι την τελευταία αγωνιστική. Η Νάπολι στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της θέλει να δώσει μία χαρά στον κόσμο της και με την ανάγκη που έχει για βαθμούς η Ίντερ, το ματς μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 2,5 στο 1,71.

* Για τον 2ο γύρο των πλέι οφ ανόδου από την Β’ στην Α’ Ολλανδίας, η Βάαλβαϊκ φιλοξενεί την Εξέλσιορ, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Έξι over στα προηγούμενα επτά παιχνίδια τους μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία τους ματς. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,52 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Α’ Σουηδίας, η Σίριους υποδέχεται την Χάκεν. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα έξι ματς, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Καλύτερη η Χάκεν, μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,62.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Ρέγκενσμπουργκ φιλοξενεί την Σαντχάουζεν. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά over στα οκτώ τελευταία τους ματς, με τα πέντε στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,21 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Αυστρία, η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται την ΒΑΚ Πέλετς. Πέντε σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,87 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα