Ένα διπλό και τρία over με απόδοση 19,31

Bet_John 7/08/20 - 08:21

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 19,31…

* Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «πολίτες» να έχουν επικρατήσει 2-1 μέσα στο «Μπερναμπέου» στο πρώτο ματς. Η «βασίλισσα» χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και θα πρέπει να ανοιχτεί, όμως έτσι η Σίτι θα βρει κενούς χώρους και από τη στιγμή που απουσιάζει και ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Το ματς μπορεί να ανοίξει και το over 3,5 στο 2,26 έχει αξία.

* Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Λιόν, η οποία είχε νικήσει 1-0 στην Γαλλία. Οι «μπιανκονέρι» που κατέκτησαν τον τίτλο στην Serie A, είχαν εννέα over στα έντεκα τελευταία τους ματς, με τα επτά στο over 3,5, βγάζοντας προβλήματα στην άμυνα. Η Λιόν είναι… φωτιά στις αντεπιθέσεις και είναι ικανή να σκοράρει, με το over 2,5 στο 1,75 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Βάστερας υποδέχεται την Μπράγκε. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία τους ματς. Η Μπράγκε πατάει καλύτερα και το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,89 αξίζει το ρίσκο.

* Στην Κίνα, η Χεμπέι φιλοξενεί την Τσονγκίνγκ Λιφάν. Δύο over 3,5 σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο over στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με το ένα στο over 3,5. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 2,5 στο 1,69.

Παρασκήνια

Θέματα