Ένα διπλό και τρία over 2,5 με απόδοση 12,79

Bet_John 16/08/22 - 08:06

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 12,79…

* Για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρέιντζερς υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Στον προηγούμενο γύρο οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς από την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ, όμως στη ρεβάνς επικράτησαν 3-0 και πήραν την πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μονακό με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και νίκη 3-2 στην παράταση στη ρεβάνς. Είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο και να περάσει το over 2,5 στο 1,89.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπέρτον φιλοξενεί την Ίπσουιτς. Μία ισοπαλία και δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς. Η Ίπσουιτς μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,78.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Έξετερ υποδέχεται την Γουίκομ. Δύο over στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρία over σε ισάριθμα ματς. Το over 2,5 στο 1,95 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Φόρεστ Γκριν φιλοξενεί την Άκρινγκτον. Δύο over στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο over 3,5 σε τρία ματς. Το over 2,5 στο 1,95 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα