Έξι επιλογές με απόδοση 642,41

Νικολαΐδης 2/11/19 - 07:05

Εξάδα με απόδοση 642,41 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 4/6 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας.

 

  • Την Βαλένθια υποδέχεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι είδαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγώνων, μετά την ήττα (3-0) την Τετάρτη. Στην αντίπερα όχθη η Βαλένθια παραμένει για τέσσερα σερί ματς μακριά από τα τρίποντα, ωστόσο από αυτά, ηττήθηκε σε μόλις ένα. Δύσκολη μάχη, με το «Χ» στο ημίχρονο και το διπλό της επανάληψης, να αξίζει το ρίσκο.
  • Με την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ. Σε ελεύθερη πτώση τα «σπουργίτια» τα οποία τρέχουν αρνητικό σερί πέντε αγώνων, όπου σημείωσαν μόλις δύο γκολ. Στην απέναντι πλευρά οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να ανασαίνουν, καθώς προέρχονται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τονώνοντας έτσι το ηθικό τους. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Φράιμπουργκ φιλοξενεί στην 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης. Οι «πράσινοι» καταφέρνουν και διατηρούν αήττητο σερί πέντε αγώνων, ωστόσο σε αυτά σημείωσαν μόλις μια νίκη. Προβληματισμός στο εσωτερικό του συλλόγου, για το γεγονός πως η Βέρντερ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εφετινά ματς, εκ’ των τα τέσσερα ήταν κάτω των δύο. Στον αντίποδα η Φράιμπουργκ μετά την νίκη (2-1) επί της Λειψίας η οποία και την διατήρησε στην πρώτη τριάδα, υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ (3-1) από την Ουνιόν Βερολίνου η οποία σήμανε τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Δύσκολη έξοδος, θα στραφώ στον άσο.
  • Στα «δύο» χωρίζεται το Βερολίνο για την μάχη της Ουνιόν απέναντι στην Χέρτα. Η πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου, όπου κοντράρονται ομάδες από το Ανατολικό και το Δυτικό Βερολίνο. Από σπουδαία πρόκριση (3-1) επί της Φράιμπουργκ στο Κύπελλο προέρχεται η Ουνιόν, την ώρα που η Χέρτα χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να πετάξει εκτός της Ντιναμό Δρέσδης (3-3 κανονική διάρκεια). Δύσκολο ματς, θα μείνω στην ισοπαλία.
  • Την Γουλβς υποδέχεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ η Άρσεναλ. Στον «αέρα» ο Έμερι καθώς δεν λέει να στρώσει η εικόνα των «κανονιέρηδων» οι οποίοι μεσοβδόμαδα και παρότι κρατούσαν στο «χέρι» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας (1-3), αναδείχθηκαν ισόπαλοι στις καθυστερήσεις με 5-5 απέναντι στην Λίβερπουλ. Πιο ψύχραιμοι οι τελευταίοι στα πέναλτι, πανηγύρισαν την πρόκριση. Η επιστροφή στις νίκες κρίνεται επιτακτική σήμερα για την Άρσεναλ η οποία έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την 4η Τσέλσι. Στην απέναντι πλευρά η Γουλβς ηττήθηκε με 2-1 από την Άστον Βίλα και αποχαιρέτησε το Λιγκ Καπ, ενώ στην 10η αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Νιούκαστλ. Πιο «διψασμένη» η Άρσεναλ, θα πάω με τον άσο.
  • Ανζέ και Στρασβούργο κοντράρονται στην 12η αγωνιστική του Σαμπιονά. Αγνοεί την νίκη στις πέντε τελευταίες προσπάθειες της η γηπεδούχος ομάδα η οποία βλέπει πως κατρακυλάει στον βαθμολογικό πίνακα μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Στην απέναντι πλευρά το Στρασβούργο επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-0 επί της Νις με αποτέλεσμα να ανασάνει βαθμολογικά. Δύσκολη έδρα αυτή της Ανζέ, θα στραφώ στο «Χ» του ημιχρόνου και τον άσο της επανάληψης.

 

ΕΞΑΔΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  Χ/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.                2              2,16

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ    1              1,94

ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΧΕΡΤΑ           Χ             3,33

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΛΒΣ           1              1,77

ΑΝΖΕ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ      Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

 

Παρασκήνια

Θέματα