Έξι προτάσεις από τις μικρές Αγγλίες

Bet_John 2/04/18 - 10:29

Άσχημα πήγε η Κυριακή στοιχηματικά, όμως το σημερινό πρόγραμμα με την πλήρη αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δίνει την ευκαιρία για ανάκαμψη…

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός των πλέι οφ ανόδου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που είναι σε τρομερή φόρμα προερχόμενοι από οκτώ σερί νίκες, όπου βρήκαν πολύ εύκολα δίχτυα, έχουν ανέβει στη δεύτερη θέση, όπου και θέλουν να μείνουν μέχρι το φινάλε για να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο. Η Κάρντιφ πατάει πολύ καλύτερα και το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ στο 3,01 αξίζει το ρίσκο.

* Σε ένα ακόμη ματς από την Τσάμπιονσιπ, η Ίπσουιτς κοντράρεται με τη Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στη 13η θέση και είναι ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά, έρχονται από τρεις σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να καταφέρουν να σκοράρουν σε αυτά τα παιχνίδια. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις σερί νίκες, χωρίς να δεχθούν γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς, έχουν βρεθεί ένα μόλις βαθμό πίσω από τα πλέι οφ ανόδου. Ανεβασμένη η Μίλγουολ μπορεί να μας πληρώσει με το διπλό στο 2,19.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Σριούσμπερι υποδέχεται την Όξφορντ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 3η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από τη δεύτερη Μπλάκμπερν και δύο από την πρωτοπόρο Γουίγκαν, έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που είναι έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια τους. Σαφώς ανώτερη η Σριούσμπερι, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο του 1,82.

* Στη Β’ Αγγλίας, η Κόβεντρι φιλοξενεί τη Γέοβιλ. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία τους ματς, έχουν βρεθεί στην 6η θέση και τα πλέι οφ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους που είναι στη 18η θέση, έχουν πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τους. Καλύτερη η Κόβεντρι, μπορεί να μας πληρώσει με τον άσο στο 1,66.

* Παραμένω στη Β’ Αγγλίας και συνεχίζω με την αναμέτρηση της Άκρινγκτον με τη Νοτς Κάουντι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή και είναι σε τρομερή φόρμα μετρώντας εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι στην 4η θέση, έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα. Η εντυπωσιακή Άκρινγκτον έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 2,15.

* Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Χάρτλπουλ υποδέχεται τη Γκίσελι. Οι γηπεδούχοι με τρεις σερί νίκες βρέθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην τελευταία θέση, 15 βαθμούς πίσω από την παραμονή, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της ματς. Η Χάρτλπουλ έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την 4η σερί νίκη της, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 1,66.

Παρασκήνια

Θέματα