Έξι προτάσεις για όλα τα γούστα με απόδοση 32,37

Bet_John 24/01/21 - 08:12

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 32,37…

* Στην Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται την Σασσουόλο. Τρεις σερί νίκες για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς, με μία ισοπαλία και δύο ήττες στα υπόλοιπα τρία. Η Λάτσιο μπορεί έστω και δύσκολα να βγάλει τον άσο στο 1,71.

* Στην Τουρκία, η Μαλάτιασπορ φιλοξενεί την Γαλατασαράι. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over 3,5 στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Το over 2,5 στο 1,71 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Ολλανδία, η Τβέντε υποδέχεται την Φένλο. Έξι over στις τελευταίες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 13 over στα προηγούμενα 14 παιχνίδια τους, με τα επτά στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,15 έχει αξία.

* Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Γκενκ. Τέσσερις σερί νίκες για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους ματς. Η Κλαμπ Μπριζ βγάζει τον άσο στο 1,58.

* Στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν υποδέχεται την Μπόχουμ. Πέντε ήττες και μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες. Η Μπόχουμ πατάει καλύτερα και το διπλό στο 2,05 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Μόναχο 1860 φιλοξενεί την Μέπεν. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις ήττες και μία νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Ο άσος της Μόναχο 1860 στο 1,59 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα