Έξι προτάσεις για όλα τα γούστα με απόδοση 39,15

Bet_John 6/04/19 - 09:17

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Παρασκευή, με τα over 2,5 σε Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (1,73), Μπίλεφελντ – Άουε (1,84) και το διπλό στο Ουτρέχτη Β – Άλμερε (1,67), ενώ χάθηκε το διπλό στο Ντεν Μπος – Σπάρτα Ρότερνταμ (1-1). Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 39,15…

* Στην La Liga, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης που ακολουθεί με οκτώ βαθμούς λιγότερους. Οι «μπλαουγκράνα» μετά από έξι σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 με την Βιγιαρεάλ, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν το διπλό για να μειώσουν στους πέντε βαθμούς. Όμως η Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι σε εξαιρετική φόρμα, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο στο 1,78.

* Στην Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μίλαν. Οι «μπιανκονέρι» μετρούν αντίστροφα για τη μαθηματική κατάσταση και του φετινού τίτλου, ενώ οι «ροσονέρι» δεν τα πηγαίνουν καλά το τελευταίο διάστημα μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Γιουβέντους έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,78.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Σάλκε υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια τους, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν 0-2 εντός έδρας από την Βέρντερ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με πέντε σερί νίκες ανέβηκαν στην 4η θέση. Η Άιντραχτ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,21.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Χάντερσφιλντ φιλοξενεί την Λέστερ. Οι γηπεδούχοι που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Το διπλό της Λέστερ στο 1,73 έχει τον πρώτο λόγο.

* Στην Serie A, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,71 έχει αξία.

* Στην Ολλανδία, η Ντεν Χάαγκ φιλοξενεί την Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Η Ουτρέχτη σκοράρει πολύ εύκολα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,89.

Παρασκήνια

Θέματα