Έξι προτάσεις για όλα τα γούστα με απόδοση 80,64

Bet_John 16/06/19 - 09:17

Έξι προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 80,64 για να επιλέξετε ότι σας αρέσει περισσότερο…

* Για τον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τον Ισημερινό. Η Ουρουγουάη είναι ανώτερη, έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά και μπορεί έστω και δύσκολα να φτάσει στη νίκη, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 1,75.

* Στην Α’ Νορβηγίας, η Λίλεστρομ υποδέχεται την Βίκινγκ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί over. Το over 2,5 στο 1,78 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Α’ Νορβηγίας, η Μιοντάλεν φιλοξενεί την Κρίστιανσουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία τους ματς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Η Κρίστιανσουντ είναι σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει να κυνηγήσουμε το διπλό στο 2,81.

* Στην Α’ Νορβηγίας, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Οντ. Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και μετρούν έξι σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες και μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα μία, με το διπλό στο 3,01 να αξίζει το ρίσκο.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Νοτόντεν φιλοξενεί την Σάντεφιορντ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,71 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Γιέρβ υποδέχεται την Σάντνες. Τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,79.

Παρασκήνια

Θέματα