Έξι προτάσεις με απόδοση 31,13

Bet_John 2/10/22 - 08:00

Και οι πέντε προτάσεις μου πέρασαν το Σάββατο, με συνολική απόδοση 13,01, με τα over 2,5 στα ματς Άρσεναλ – Τότεναμ (1,72), Λίβερπουλ – Μπράιτον (1,59), Ίντερ – Ρόμα (1,78), τον άσο στο Νάπολι – Τορίνο (1,62) και το διπλό στο Έμπολι – Μίλαν (1,65).

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 31,13…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι υποδέχεται την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις πρώτες επτά αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, όπου είχαν πέντε over, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις νίκες και δύο ήττες σε έξι ματς, με τα τέσσερα στο over. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 3,5 στο 2,07 να έχει αξία.

* Στην La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Οσασούνα. Έξι νίκες σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίες ήταν όλες στο over, με τις τρεις στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Η Ρεάλ σκοράρει εύκολα και μπορεί να βγάλει το over 2,5 στο 1,59.

* Στην Serie A, η Αταλάντα υποδέχεται την Φιορεντίνα. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις πρώτες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Η Αταλάντα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,02.

* Στην Γαλλία, η Λοριάν φιλοξενεί την Λιλ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά over στα οκτώ φετινά τους παιχνίδια, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 πληρώνει στο 1,72.

* Στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ υποδέχεται την Σαρλερουά. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,65 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Ελβετία, η Σιόν φιλοξενεί την Βιντερτούρ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τρία σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,65 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα