Έξι προτάσεις με ρίσκο και απόδοση 78,22

Bet_John 31/07/21 - 08:09

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 78,22…

* Στην Ελβετία, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται την Γκρασχόπερς. Στην πρεμιέρα οι γηπεδούχοι πέρασαν με ανατροπή 4-3 από την Λουκέρνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν 0-2 από την Βασιλεία. Η Γιουνγκ Μπόις σκοράρει εύκολα και μπορεί να μας δώσει το over 3,5 στο 2,19.

* Στην Αυστρία, η Λίντσερ φιλοξενεί την Ραπίντ Βιέννης. Στην πρεμιέρα οι γηπεδούχοι πέρασαν με 1-0 από την Άλταχ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν 0-2 εντός από την Χάρτμπεργκ. Η Ραπίντ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-0 στην Πράγα από την Σπάρτα και αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίντσερ έχχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο στο 2,08.

* Στην Αυστρία, η Χάρτμπεργκ υποδέχεται την Άλταχ. Στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0 εκτός της Ραπίντ Βιέννης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν 0-1 εντός από την Λίντσερ. Η Χάρτμπεργκ είναι το φαβορί για την επικράτηση και τον άσο στο 2,09.

* Στο Βέλγιο, η Έουπεν φιλοξενεί την Άντερλεχτ. Στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εκτός με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν 1-3 εντός από την Ουνιόν Σεντ Γκιλουά. Το over 2,5 στο 1,79 στη μεταξύ τους αναμέτρηση έχει αξία.

* Στην Ρωσία, η Ούφα υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας. Στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 1-0 εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με 2-0 από την Ροστόφ. Ανώτερη η Ντιναμό, μπορεί να μας πληρώσει με το διπλό στο 2,04.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Ρέγκενσμπουργκ φιλοξενεί την Σαντχάουζεν. Στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι πέρασαν με 2-0 από την Ντάρμσταντ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν 0-2 εντός από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η Ρέγκεσνμπουργκ έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,25.

Παρασκήνια

Θέματα