Έξοδος… κινδύνου για τον ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολη αποστολή στην Κρήτη, όπου ταξίδεψαν χωρίς τον τραυματία αρχισκόρερ Πρίγιοβιτς

BetFootball 15/09/18 - 11:38

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ επιστρέφει μετά τη διακοπή και την αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγουν σήμερα 3 αναμετρήσεις. Ακολουθούν όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τις 6 ομάδες που θα βρεθούν στη σέντρα και από μία πρόβλεψη για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (18.15)

Ενθαρρυντικό αλλά σίγουρα όχι αποδοτικό το ξεκίνημα του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία, όπου επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι. Μετά τη χορταστική ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη οι Κρητικοί ηττήθηκαν 2-1 στο Αγρίνιο, όμως σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους, στην οποία παραδοσιακά δυναμώνουν αρκετά. Εκτός οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, νοκ άουτ ο τραυματίας αμυντικός χαφ Μεγιάδο.

Στον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Πρίγιοβιτς ήρθε να ταράξει το εξαιρετικό κλίμα, απόρροια του μίνι νικηφόρου σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών. Ο Σέρβος αρχισκόρερ είναι αναντικατάστατος και μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν. Αποκλείστηκαν από την αποστολή Χατσερίδης και Λημνιός, γυρίζει όμως από τιμωρία ο Βαρέλα. Ακολουθεί σπουδαίο ματς με την Τσέλσι για τo Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, μέχρι τότε όμως μεσολαβουν 5 ολόκληρα 24ωρα και αρκετός χρόνος για ξεκούραση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: G/G+Over 2,5

 

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19.00)

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Ισπανό Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, ο Απόλλων Σμύρνης προσβλέπει σε ένα νέο ξεκίνημα στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναζητεί τον πρώτο της βαθμό και το πρώτο της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετρά δύο ήττες με 1-0 από Λάρισα (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός). Ανέτοιμοι ακόμα οι προσφάτως αποκτηθέντες Αργεντίνοι εξτρέμ Ντεφεδερίκο και Ακόστα, όπως και ο επιθετικός Γκαρός.

Βαθμούς και γκολ ψάχνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκίνησε με πρόγραμμα… βουνό και τις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό (η δεύτερη βαριά με 5-0). Στην αποστολή το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ηπειρωτών, ο «Κλάους» Αθανασιάδης που πιθανότατα θα παίξει για κάποιο διάστημα αν χρειαστεί, ενώ Βελλίδης, Κριζμάν και Μυστακίδης προσθέτουν σημαντικές λύσεις στο οπλοστάσιο του Γιάννη Πετράκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 0-1 γκολ  

 

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (20.30)

Με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε αρκετά, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη και έκανε το 2 στα 2 την προηγούμενη αγωνιστική. Βαραίνει το πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Άγιαξ στην Ολλανδία, αναμένεται γερό ροτέισον από τον Ουζουνίδη, που άφησε εκτός αποστολής τους Γκάλο, Οικονόμου και Γαλανόπουλο, σταθερά εκτός Μπογέ και Αλμπάνης λόγω τραυματισμού.

Ο Πανιώνιος μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ (2-2) δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Σημαντικότατες οι επιστροφές των Κότνικ, Κόστιτς και Καμαρά, μόνο ο ανέτοιμος Ντε Ταντέο παραμένει εκτός.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 και Under 2,5

Παρασκήνια

Θέματα