Αήττητη στα τελευταία επτά εντός έδρας η Γκλάντμπαχ

Με διπλό στην Στουτγάρδη ισοφαρίζει το ρεκόρ των 65 νικών κόντρα στο Αμβούργο η Μπαγερν

BetFootball 28/11/20 - 11:43

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Από αυτές, το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο Στουτγάρδη-Μπαγερν, όσο και το Ουνιόν Βερολίνου -Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την εξαιρετική φέτος ομάδα των γηπεδούχων να θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι Γκλάντμπαχ-Σάλκε, με τα «πουλάρια» να ποντάρουν στην έδρα αλλά και τα προβλήματα των «βασιλικών μπλε» προκειμένου να πάρουν ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο. Αμφίρροπες μάχες αναμένονται στο Λειψία-Μπίλεφελντ και στο Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ, όπου οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. 

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ (16:30): Με πέντε αλλαγές στην σύνθεση της μεσοβδόμαδα, έκανε περίπατο απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ επικρατώντας με 3-0. Πλέον η Ντόρτμουντ βρίσκεται μια ανάσα από τους «16» του Τσαμπιονς Λιγκ. Σε «τρομερή» κατάσταση ο Χαλαντ ο οποίος μετά τα τέσσερα γκολ κόντρα στην Χέρτα (5-2), σκόραρε δύο φορές απέναντι στους Βέλγους. 8-0-2 τα αποτελέσματα των «Μελισσών» στα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σταθερά εκτός οι Ζακαντού και Σμέλτσερ, σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Ρεινιέρ. Από πλευράς Κολωνίας η κατάσταση είναι τραγική. Οι «τράγοι» συμπλήρωσαν 18 σερί ματς δίχως νίκη και παραμένουν καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις. Πολλά τα προβλήματα, καθώς εκτός μένει ο ηγετικός άσος Άντερσον, ο Μερέ, αλλά και ο καπτεν Χέκτορ. Ανέτοιμος ο Σμιτς, όπως και ο Μοντεστ. Τελευταία νίκη στο Ντόρτμουντ για την Κολωνία, σημειώθηκε το 1991. 1-3-7 κόντρα στην Ντόρτμουντ ο Γκισντολ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER 2,5 (1,45).

 

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (16:30): Έχασε την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα των «16», παρότι η εικόνα της Λειψίας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εκπληκτική. Έπαιξε στο μισό γήπεδο την Παρί Σεν Ζερμέν, ηττήθηκε ωστόσο με το πέναλτι που υπέπεσε στο 11′. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 1-1 κόντρα στη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου ωστόσο δεν έπεισε με την εικόνα της. Οι 17 πόντοι στα οκτώ πρώτα ματς, αποτελεί την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή των «ταύρων» στην ιστορία τους στην Μπουντεσλίγκα. Σταθερά εκτός ο Κλόστερμαν και ο Λάινερ, επιστρέφει ο Χάλστενμπερφκ. Τελευταίο πρόβλημα ο Χένδρικς, ενώ σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού βρίσκεται ο Χουάγκ. Ηττήθηκε μόνο από την Ντόρτμουντ στα τελευταία 18 εντός έδρας της, ενώ έχει τις περισσότερες τελικές (16,8) ανά ματς στην κατηγορία για φέτος. Στην πλευρά της Μπίλεφελντ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Έκτη σερί ήττα μετά το 2-1 από την Λεβερκούζεν, όπου οι «μπλε» ήταν καλοί μόνο αμυντικά, παίζοντας αντιποδόσφαιρο. Η ομάδα που παραχωρεί τα περισσότερα κόρνερ (8 ανά ματς) στην κατηγορία. Δεν πέτυχε κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα με τις λιγότερες τελικές (7,4 ανά ματς) στην Μπουντεσλίγκα. Επιστρέφει ο Μάιερ, χτύπησε αλλά βρίσκεται στην αποστολή ο Κλος. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER 2,5 (1,55). 

 

ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. (16:30): Σε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις η Ουνιόν επικράτησε με 2-1 της Κολωνίας. Αήττητη στα επτά τελευταία (4-3-0). Με νίκη σήμερα, γράφει ιστορία, καθώς θα σημειώσει για πρώτη φορά τέσσερα σερί τρίποντα στην κορυφαία κατηγορία. Στην αποστολή ο Μπλίτερ που ανάρρωσε από κορωνοϊο, διαθέσιμος και ο Γκρίσμπεκ, αμφίβολος ο Έντο, όπως και ο Χίμπνερ. Εκτός οι Πονγιαπάλο, Ούζα, όπως και ο Γκέντνερ, αλλά και ο Σλότενμοεργκ. 1-3-5 η προϊστορία απέναντι στην Αϊντραχτ ανεξάρτητα της έδρας. Την 3η καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα στο δεύτερο ημίχρονο (12 γκολ), πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Στον αντίποδα η Αϊντραχτ έμεινε για 5ο σερί ματς μακριά από τις νίκες 1-1 κόντρα στην Λειψία. Χωρίς σοβαρά προβλήματα, επέστρεψε ο Ρόντε αλλά και ο Γιουνές ο οποίος ανάρρωσε από κορωνοϊο. Σε καραντίνα ο Μπαρκόκ ο οποίος διαγνώσθηκε με κορωνοϊο, πάγια εκτός ο Ατσε. Σε εννιά ματς απέναντι στην Ουνιόν ανεξαρτήτως έδρας, έχει εμφανίσει επτά Over 2,5. 11/12 αμφίσκορα για τους «αετούς», ενώ εκτελούν τα περισσότερα κόρνερ (6,38 ανά ματς) στην κατηγορία. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,65).

 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Έξυπνη εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Γκλάντμπαχ. «Χρυσός» βαθμός για την Άουγκσμπουργκ αν αναλογιστεί κάνεις πως βρισκόταν πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 66′ (ισοφάρισε στο 88′). Τιμωρημένος ο Φραμπέργκερ, σταθερά εκτός οι Μόραβεκ και Μπαζί. Στην αποστολή ο Γκρουέθο, αμφίβολος ο Γένσεν. Αήττητη σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα εντός κόντρα στην Φράιμπουργκ, έχει την μικρότερη κατοχή στις πρώτες αγωνιστικές (41,5%) ανά αγώνα φέτος. Από πλευράς Φράιμπουργκ η ήττα 3-1 από την Μάιντς, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Στράιχ περνάει αγωνιστική κρίση. 0-3-4 ο απολογισμός μετά την νίκη της πρεμιέρας (3-2) στην Στουτγάρδη. Σταθερά εκτός οι Φλέκεν, Χαμπερερ και Κίμπλερ, σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Κβον. Δέχθηκε γκολ και στις οκτώ αγωνιστικές. 19 γκολ παθητικό έως τώρα, ενώ πέρυσι είχε μόλις εννιά στο ίδιο διάστημα. 1-5-5 στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (2,40).

 

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (19:30): Αήττητη από την πρεμιέρα και μετά η Στουτγάρδη. Έσωσε τον βαθμό (3-3) στο γειτονικό ντέρμπι με την Χόφενχαϊμ στο 93′. Σταθερά εκτός οι Μολα, Τομι, Αλ Γκαντιούι, Σισε, Αβούτζα. Έτοιμος ο Μαυροπάνος, εκτός ο φορ Γκονζάλες. 13-10-33 η προϊστορία εντός έδρας κόντρα στην Μπαγερν. Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς φέτος, ενώ έχει σημειώσει την καλύτερη επίδοση επιθετικά (16 γκολ) νεοφώτιστης τα τελευταία οκτώ χρόνια. 10 σερί ήττες απέναντι στην Μπαγερν σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Για τους Βαυαρούς τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 3-1 της Σαλτσμπουργκ παρότι αγωνίστηκε από το 66′ με παίκτη λιγότερο. Αυτή, ήταν η 15η σερί νίκη της Μπάγερν στο Τσαμπιονς Λιγκ η οποία συνοδεύτηκε από την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης. Αμφίβολος ο Ζιλε, αντίθετα επιστρέφουν οι Τολισο και Παβαρ. Σταθερά εκτός οι Κιμιχ και Ντέιβις. Στα 25 ματς Μπουντεσλίγκα που αγωνίστηκε ο Φερνάντες, δεν ηττήθηκε σε κανένα η Μπαγερν, ενώ με τον Γάλλο στην ενδεκάδα της η ομάδα του Μονάχου σε 441 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ, χωρίς αυτόν σε 279 δέχθηκε οκτώ. 64 νίκες των Βαυαρών κόντρα στους Σουηβούς σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, αν κερδίσουν και σήμερα, θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ των 65 νικών που έχουν κόντρα στο Αμβούργο. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2&OVER 2,5 (1,65).

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ (19:30): Εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Σαχτάρ και νίκη με 4-0 για την Γκλάντμπαχ. «Αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του Τσαμπιονς Λιγκ σε έναν όμιλο όπου έμοιαζε ως αουτσάιντερ μαζί με του Ουκρανούς, λόγω Ρεάλ Μαδρίτης και Ιντερ. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από προβληματική εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αουγκσμπουργκ η οποία αγωνίστηκε για περίπου 30λεπτα με παίκτη λιγότερο. Ανάρρωσε και επέστρεψε ο Πλεα, στις υπηρεσίες των «πουλαριών» και ο Βόλφ. Σταθερά εκτός ο Χόφμαν, ενώ σε καραντίνα μπήκε λόγω κορωνοϊού ο Μπενσεμπαινι. 31-14-8 η προϊστορία εντός έδρας απέναντι στην Σάλκε. 7/8 ματς πρωταθλήματος φέτος σκόραρε πρώτη. Αήττητη επτά σερί ματς εντός έδρας στο πρωτάθλημα φέτος (4-3-0). Στην μεριά της Σάλκε τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Το 2-0 από την Βόλφσμπουργκ, δημιούργησε ένα αρνητικό σερί 24 αγώνων για τους «βασιλικούς μπλε». Μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον φορ Ιμπίσεβιτς, εξαιτίας καβγά του Βόσνιου φορ με τον Ναλντο. Τιμωρημένος επίσης ο Χαριτ ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό, όπως και ο Μπενταλεμπ που δεν δέχθηκε ανανέωση και δεν υπολογίζεται. Εκτός λόγω τραυματισμών οι Πιασένσια, Σανέ, Οζίπκα και Ματοντό. Σταθερά εκτός ο κιπερ Φερμαν. Αρνητικό ρεκόρ συλλόγου στην Μπουντεσλίγκα τα 24 γκολ παθητικό στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Σκόραρε σε μόλις ένα από αυτά πρώτη η Σάλκε η οποία παραμένει για 15 σερί εκτός έδρας ματς, δίχως νίκη (0-5-10). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 & OVER 2,5 (1,56).

Παρασκήνια

Θέματα