Αναβλήθηκαν πέντε ματς στην Serie A

Το ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ, καθώς και άλλα τέσσερα παιχνίδια που ήταν να γίνουν χωρίς θεατές, θα διεξαχθούν τελικά στις 13 Μαΐου

BetFootball 29/02/20 - 13:48

Οι αναμετρήσεις Γιουβέντους – Ίντερ, Ουντινέζε – Φιορεντίνα, Μίλαν – Τζένοα, Πάρμα – ΣΠΑΛ και Σασσουόλο – Μπρέσια που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν χωρίς θεατές αυτή την αγωνιστική στην Serie A, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού, αναβλήθηκαν και ορίστηκαν για τις 13 Μαΐου. Τη συγκεκριμένη μέρα ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, ο οποίος μεταφέρθηκε για τις 20 Μαΐου.

Οι πέντε παραπάνω αναμετρήσεις θα γίνονταν χωρίς κόσμο, όμως οι ομάδες δεν ήθελαν να χάσουν τα έσοδα, που στην περίπτωση της Γιουβέντους και το ντέρμπι με την Ίντερ θα ανέρχονταν στα 5 εκ. ευρώ. Παράλληλα δεν ήθελαν οι φιλοξενούμενες ομάδες να αποκτήσουν πλεονέκτημα παίζοντας σε άδεια γήπεδα. Έτσι έπειτα από συνάντηση της ιταλικής κυβέρνησης με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αποφασίστηκε τα ματς να αναβληθούν και να διεξαχθούν στις 13 Μαΐου. Με την Γιουβέντους και την Ίντερ να συνεχίζουν τόσο στο Κύπελλο Ιταλίας, όσο και στην Ευρώπη, η μοναδική κενή ημερομηνία ήταν αυτή της 13ης Μαΐου, την ώρα που οι «νερατζούρι» χρωστάνε ένα ακόμη ματς, αυτό με την Σαμπντόρια και θα υπάρξει μεγάλο θέμα με το πότε θα γίνει αν συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Παρασκήνια

Θέματα