Απέκτησε… παλμό η Έβερτον

Νικολαΐδης 18/12/17 - 10:45

Ακόμα ένα ταμείο χθες, ήρθε να επιβεβαιώσει πως εδώ στο Betfootball γίνεται σοβαρή δουλειά, με την επιβεβαίωση του… ξερού άσου στην αναμέτρηση της Λυών απέναντι στην Μαρσέιγ, να πληρώνει 2,02, ενώ χάσαμε στο γκολ και το ακριβές σκορ 2-1 (ήρθε 2-0)..

Στην σημερινή μας στήλη, θα ασχοληθούμε με την σπουδαία αναμέτρηση της Έβερτον απέναντι στην Σουόνσι.

 

Έβερτον: Απέκτησε παλμό επί Αλαρντάις η Έβερτον, με τα… ζαχαρωτά να έρχονται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, στα οποία μάλιστα δέχθηκαν μόλις ένα γκολ (στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένει εκτός ο Μπέινς, ενώ ο Μπολάσι επέστρεψε ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος και θα χρειαστεί ακόμα χρόνο προσαρμογής.

Στα υπόλοιπα, εκτός μακροχρόνια παραμένουν οι Μπάρκλεϊ, Φούνες Μόρι, Κόλμαν και ΜακΚάρθι.

 

Σουόνσι: Νέα… σφαλιάρα με το 4-0 από την Σίτι να θεωρείται ωστόσο το λιγότερο κακό, διότι η Σουόνσι επέστρεψε στον πάτο της κατάταξης και θα πρέπει είτε να ενισχυθεί την περίοδο των μεταγραφών, είτε να ανεβάσει στροφές, διότι το έργο της κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Στα αγωνιστικά, ο Ράουντλετζ τέθηκε στην διάθεση του Κλέμεντ, ο οποίος από εκεί και πέρα, δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα και ποντάρει στο αήττητο σερί των τριών επισκέψεων της ομάδας του στη έδρα της Έβερτον τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να φύγει με κάτι, καλό.

 

Ο άσος στο 1,75 αποτελεί την καλύτερη επιλογή, ενώ για τους λάτρεις του ρίσκου το 2-1 στο ακριβές σκορ είναι μια εξαιρετική περίπτωση, όπως και για εναλλακτική το 3-1.

 

Οι επιλογές μου

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ         1              1,75

 

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ         2-1          9,00

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ         3-1          13,00

Παρασκήνια

Θέματα