Αυτό το Κύπελλο ποιος θα το πάρει;

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο δευτεραθλητής ΠΑΟΚ συγκρούονται στο ΟΑΚΑ στον τελικό που ολοκληρώνει τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν

BetFootball 12/05/18 - 09:40

Η ώρα για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου έφτασε με την ΑΕΚ που επέστρεψε φέτος στο… θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον ΠΑΟΚ να διεκδικούν το τρόπαιο το βράδυ (20.30) του Σαββάτου (12/5) στο ΟΑΚΑ.

Οι πρωταθλητές θέλουν το νταμπλ για να αποδείξουν ότι όντως ήταν η καλύτερη ομάδα τη σεζόν που τελειώνει και το γεγονός ότι ουσιαστικά θα παίξουν εντός έδρας, καθώς χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ εδώ και αρκετά χρόνια, τους δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κονέ (13/1) και τον τραυματία Μασούντ, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί έγκαιρα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει το Κύπελλο για να δώσει απαντήσεις μετά τον τίτλο που έχασε… μόνος του εξαιτίας της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη ελάχιστα πριν το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς κατέβηκαν με όλα τους τα όπλα στην Αθήνα και ο προπονητής τους, Ραζβάν Λουτσέσκου, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Over 2,5

Παρασκήνια

Θέματα