Αφεντικό η Χόφενχαϊμ κόντρα στην Νυρεμβέργη

Τελευταία εντός έδρας νίκη του Αννόβερο επί της Λεβερκούζεν σημειώθηκε το 2012 (3-2)

BetFootball 10/03/19 - 08:30

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, όπου η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Νυρεμβέργη, ενώ στο άλλο ζευγάρι το Αννόβερο φιλοξενεί την Λεβερκούζεν.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (16:30): Ήταν αρκετά καλή απέναντι στην Αϊντραχτ, κόντρα στην οποία κρατούσε μέχρι και το 80’ την νίκη (2-1), ωστόσο στο τέλος η Χόφενχαϊμ δεν άντεξε την πίεση των «αετών» και ενώ βρισκόταν με δέκα για πάνω από 30 λεπτά, ηττήθηκε με 3-2. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο Νούχου, ενώ Πος, Ντεμιρμπάι και Μπαουμγκάρντερ, μένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Στον αντίποδα η Νυρεμβέργη ηττήθηκε με 1-0 εντός από την Λειψία και έμεινε εννιά πόντους μακριά από την 15η θέση και την παραμονή και πλέον το έργο της έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολο. Επιστρέφει ο Ματέους Περέιρα που εξέτισε, ενώ εκτός μένουν οι τραυματίες Ζρέλακ, Λίπερτ, Πέτρακ και Γκοντέν. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (1,91).

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:00): Συντριβή με 5-1 από την Στουτγάρδη στο ίσως σημαντικότερο ματς της χρονιάς για το Αννόβερο, το οποίο έμεινε πέντε πόντους μακριά από την 16η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Πολλά τα προβλήματα των τραυματισμών, καθώς εκτός μένουν οι Όστρολεκ, Ακπογκούμα, Χούμπερς, Μάινα, Πριμπ, Μπεμπού και Μπαζέ. Στην αντίπερα όχθη η Λεβερκούζεν μετά την νίκη (2-0) επί της Φράιμπουργκ σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα και πλέον βρίσκεται στον φετινό της στόχο, ο οποίος είναι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σταθερά εκτός οι Πονγιαπάλο και Ρέτσος, συγκεντρώνουν πιθανότητες οι Μπέντερ και Μπελαράμπι. Εκτίμηση: 2 & Over 2,5 (1,87).

Παρασκήνια

Θέματα