Γερμανική δυάδα στο 3,51

Νικολαΐδης 22/05/20 - 09:42

Πλήρωσε την Δευτέρα το διπλό της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,65, όπως και το Over 2,5 στο 1,60. Τρεις ημέρες μετά, επιστρέφει η στήλη καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον γεγονός το οποίο βρισκόταν στο κουπόνι. Γερμανική δυάδα με απόδοση 3,51 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Την Βέχεν υποδέχεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Χέιντενχαϊμ. Η ήττα (3-0) από την Μπόχουμ, έκοψε την φορά της Χέιντενχαϊμ για την είσοδο στην τριάδα, με αποτέλεσμα η τελευταία να μείνει τέσσερις πόντους μακριά από Στουτγάρδη και Αμβούργο. Στον αντίποδα η Βέχεν προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε Όσναμπρικ και Στουτγάρδη, με τις οποίες πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου. 
  • Με το μεγάλο ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Μεγαλειώδη νίκη (3-0) στο Σινσχάιμ απέναντι στην Χοφενχάιμ για την Χέρτα. Βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς οι «μπλε» ξέφυγαν με επτά πόντους από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Στην άλλη μεριά η Ουνιόν προέρχεται από κάκιστες εμφανίσεις, καθώς συμπλήρωσε τρεις σερί αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα μετά την ήττα (2-0) από την Μπάγερν. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 

 

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΙΜ-ΒΕΧΕΝ    OVER 2,5    1,80

ΧΕΡΤΑ-ΟΥΝΙΟΝ Β.    2-3 ΓΚΟΛ    1,95

 

Παρασκήνια

Θέματα