Γερμανική τριάδα στο 2,94

Νικολαΐδης 31/05/20 - 08:29

Γερμανική τριάδα συνολικής απόδοσης 2,94 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» προέρχονται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα τα οποία τα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς βλέπουν την διαφορά από τις θέσεις τέσσερα και τρία, να ανοίγει. Στην απέναντι πλευρά η Ουνιόν Βερολίνου δείχνει να έχει κατεβάσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να μετράει τέσσερις αγωνιστικές όπου δεν σημείωσε νίκη. Πιο ποιοτικό το σύνολο της Γκλάντμπαχ, θα πάω με τον άσο. 
  • Την Βέχεν φιλοξενεί στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία το Αμβούργο. Οι «δεινόσαυροι» προέρχονται από «στραπάτσο» στην Στουτγάρδη, όπου αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, γνώρισαν τελικά την ήττα με 3-2, υποχωρώντας έτσι στην 3η θέση. Στον αντίποδα η Βέχεν προέρχεται από δύο απανωτές ήττες, με τις οποίες υποχώρησε στην 17η θέση και πλέον κινδυνεύει με απευθείας υποβιβασμό. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι έχουν απογοητεύσει με την εικόνα τους φέτος, καθώς βρίσκονται στον πάτο της κατάταξης και φαίνεται απίθανο πως θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Στην άλλη μεριά η Στουτγάρδη μετά την επική ανατροπή (από 2-0 σε 3-2) στο ντέρμπι για την δεύτερη θέση απέναντι στο Αμβούργο, πηγαίνουν προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή τους στα μεγάλα «σαλόνια». Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΟΥΝΙΟΝ Β.    1    1,50

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΧΕΝ    1    1,40

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ    2    1,40

Παρασκήνια

Θέματα