Γερμανική τριάδα στο 5,04

Νικολαΐδης 24/05/20 - 12:28

Γερμανική τριάδα συνολικής απόδοσης 5,04 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Την  Λειψία υποδέχεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Μάιντς. Οι «κλόουν» πήραν τον βαθμό απέναντι στην Κολωνία παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 (2-2 τελικό) και κατάφεραν να παραμείνουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Λειψία για τρίτο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη για την δυάδα. Πιο ποιοτικό το σύνολο των φιλοξενούμενων, πιστεύω πως θα επιστρέψει στα τρίποντα και θα στηρίξω το διπλό. 
  • Την  Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι του Ρήνου η Κολωνία. Οι «τράγοι» αν και προηγήθηκαν με 2-0 της Μάιντς την προηγούμενη αγωνιστική, είδαν τους «κλόουν» να βρίσκουν απαντήσεις και τελικώς να παίρνουν μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην απέναντι πλευρά η Φορτούνα έμεινε στο 0-0 με την Πάτερμπορν, σημειώνοντας την 3η διαδοχική ισοπαλία της με αποτέλεσμα να παραμείνει στην επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Στο Κίελο από την Χόλσταϊν φιλοξενείται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 απέναντι στην Ρέγκενσμπουργκ παρέμειναν για 4ο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα, χάνοντας και μαθηματικά τις οποίες ελπίδες για διεκδίκηση της απευθείας ανόδου και ελπίζουν για την 3η θέση, από την οποία ωστόσο υπολείπονται δέκα πόντους. Στον αντίποδα η Στουτγάρδη υπέστη ήττα-σοκ 2-1 από την Βέχεν με την οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να παραμείνει στην δεύτερη θέση μόνη και παράλληλα να μειώσει την διαφορά από την Μπίλεφελντ η οποία παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη με την Όσναμπρικ, κατάφερε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην μάχη της πρωτιάς. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στους Σουηβούς, με το διπλό να αξίζει το ρίσκο. 

 

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΧΟΛΣΤΑΙΝ Κ. – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ    2    2,00

ΜΑΙΝΤΣ-ΛΕΙΨΙΑ    2    1,40

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.    1    1,80

Παρασκήνια

Θέματα