Γηπεδούχοι με προβάδισμα στη Γαλλία

Τελευταία νέα και προτάσεις από τα τρία σημερινά ματς στη League 1

BetFootball 16/09/18 - 07:32

Ναντ, Μπορντό και Μαρσέιγ μπορούν εντός να έχουν το πάνω… χέρι κόντρα σε Ρεμς, Νιμ και Μαρσέιγ στα τρία παιχνίδια για την 5η αγωνιστική του Σαμπιονά που θα γίνουν την Κυριακή (16/9).

ΝΑΝΤ-ΡΕΜΣ (16:00): Πέτυχε την πρώτη νίκη της η Ναντ (1-1-2/5-8) με το 3-2 στο Στρασβούργο και θέλει συνέχεια, το επιθετικό στιλ του τεχνικού Καρντόσο φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα, αλλά τα «καναρίνια» δέχονται και γκολ. Σε φιλικό νίκησαν 3-2 τη Νιορ. Ο επιθετικός Σάλα δεν έφυγε, χώνεψε… την πικρία του και έχει ήδη τρία γκολ. Έτοιμος ο νεοαποκτηθείς δεξιός μπακ Φάμπιο.
Η Ρεμς ξεκίνησε με δυο νίκες, ακολούθησαν δυο ήττες, παίζει προσεκτικά, έχει φέρει 3/4 UNDER 2,5. Επέστρεψαν εγκαίρως οι πέντε διεθνείς. Τιμωρημένος για δυο αγώνες ο δεξιός μπακ Μετανίρ (3/0). Μάλλον θα χάσει δεύτερο αγώνα ο έμπειρος επιτελικός μέσος Μαρτέν (3/0). Στην άμυνα έχουν πιθανότητες να παίξουν πρώτη φορά οι δυο Βέλγοι, ο στόπερ Ένγκελς (Ολυμπιακός) και ο δεξιός μπακ Φόκετ (Γάνδη). Αναμένεται να αρχίσει να εντάσσεται και ο δανεικός από τη Λίβερπουλ νεαρός επιθετικός Οζό. Η ιστορία «γράφει» 2-3-0 από το 2010-11 με 5/5 UNDER 2,5 (τα τρία και με «2-3γκολ»).
Πρόταση: 2-3γκολ (μπορεί να μην χάσει η γηπεδούχος «1Χ»).

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΜ (18:00): Νέος… αέρας πνέει στη Μπορντό (1-0-3/3-7), βρήκε προπονητή και αυτός είναι ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο, ο οποίος επανέρχεται στον πάγκο της (ήταν το 2005-07). Άφησε πίσω το πρόβλημα υγείας του (2011), τελευταία δούλευε στην πατρίδα του. Θα είναι στην ομάδα ς γενικός μάνατζερ, διότι δεν έχει δίπλωμα προπονητή και γι’ αυτό τον λόγο θα συνεχίσει και ο υπηρεσιακός Μπουντουέ. Επίσης, στα τέλη του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πώληση των «γιρονδίνων» στον αμερικανό Νταγκρόσα (παρουσίασε το οικονομικό του πλάνο). Στο τελευταίο εντός νίκησε 2-1 τη Μονακό. Φρέσκος τραυματίας είναι ο στόπερ Πάμπλο (3/0). Φαίνεται πως παίρνει ευκαιρία ο βραζιλιάνος χαφ Οτάβιο, που ήταν παραγκωνισμένος, σε θέση φορ θα παίζει ο αθλητικός Δανός Κορνέλιους (δανεικός από την Αταλάντα).
Η Νιμ μπήκε με… θράσος στην κατηγορία, πέτυχε δυο νίκες, ακολούθησαν δυο ήττες, έχει φέρει συνολικά 3/4 OVER 3,5 και GOAL. Πάλεψε με την Παρί Σεν Ζερμέν εντός, αλλά έχασε (2-4), λύγισε μετά το 77’, ενώ πριν είχε δοκάρι για το 3-2. Πήρε δανεικό από τη Ρεν τον ταλαντούχο αριστερό μέσο Μαουασά. Τιμωρημένος πέντε ματς ο εγκεφαλικός μέσος Σαβανιέ (4-1), τραυματίας ο δυναμικός μέσος Ντιαλό (4/0), εξέτισε ο καλός εξτρέμ Μπουάνγκα (3/1).
Πρόταση: 1 (είναι πιθανό να έχουμε συνολικά τρία τέρματα).

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (22:00): Μεγάλη νίκη με 3-2 στο Μονακό πέτυχε η Μαρσέιγ (2-1-1/10-7) στο ντέρμπι του νότου, μπορεί να σκοράρει, βρίσκει ρυθμό ο Τοβέν μετά το Μουντιάλ, πέτυχε ήδη τρία γκολ. Έδωσε βοήθειες στο κέντρο ο νεοαποκτηθείς Στρότμαν, είναι θέμα χρόνου να ανέβει δίπλα του ο Λουίς Γκουστάβο. Ο Ρούντι Γκαρσία περιμένει και το φορμάρισμα του νεοαποκτηθέντα Κροάτη Τσαλέτα. Παραμένει εκτός ο Μανταντά (1).
Να βελτιωθεί αμυντικά θέλει η Γκινγκάμπ (0-0-3/3-10), για να ελπίζει σε καλύτερη πορεία, έχει φέρει 4/4 OVER 2,5 και 3/4 «2-3γκολ». Στα δυο τελευταία βρέθηκε να χάνει 2-0 στο τέταρτο. Στο παρελθόν έχει βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση και έχει σωθεί, ήρεμος είναι ο προπονητής Κομπουαρέ, που ανανέωσε έως το 2020. Ποντάρει στο δέσιμο ανάμεσα στα νέα και ικανά επιθετικά αποκτήματα (Ροντλέν, Ρου) μαζί με τον ανερχόμενο Τυράμ, που πέτυχε ήδη δυο γκολ. Τιμωρημένος είναι ο έμπειρος στόπερ/αρχηγός Κερμπράτ (3/0). Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Ικοκό (2/0). Η παράδοση έχει 4-1-0 από το 2013-14 με 4/5 UNDER 2,5.
Πρόταση: 1 (είναι πιθανό να έχουμε συνολικά τρία τέρματα, άρα και «2-3γκολ»).

Παρασκήνια

Θέματα