Για… σεφτέ εντός η Έστερ

Southern 22/05/18 - 13:33

Πανηγύρισε, λέει, την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Ουέσκα, ένα γκολ παραπάνω, όμως, δεν έβαλε (0-2 από το 37’) για να πληρωθούμε κι εμείς. Κρίμα γιατί «άσους» όπως αυτόν της Ρανχάιμ και μάλιστα σε τέτοια απόδοση (3.15) δεν βρίσκει κανείς κάθε μέρα.

Στη Β’ Σουηδίας η Έστερ βγάζει δείγματα βελτίωσης αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει φέτος στο γήπεδό της, κάτι που περιμένουμε να κάνει απόψε κόντρα σε μία εντελώς ντεφορμέ ΓΚΑΪΣ, η οποία έχει απολογισμό 0-2-4 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και παίζει το ίδιο… χάλια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ο «άσος» στις τιμές που κυκλοφορεί (2,15) αξίζει το ρίσκο.

Την ίδια ώρα στη Νορβηγία η Βίκινγκ υποδέχεται την Αάλεσουντ. Αμφότερες σκοράρουν για… πλάκα και στη μεταξύ τους σύγκρουση αναμένουμε κονσέρτο για… πολυβόλα! Το Over 3,5 πληρώνει ίσαμε 2,45.

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και στη Χιλή η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε με τη Βάσκο Ντα Γκάμα θα παλέψουν για την τρίτη θέση του ομίλου τους, που δίνει εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι Βραζιλιάνοι χρειάζονται νίκη με δύο γκολ για να τα καταφέρουν και είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ρίσκα κόντρα σε έναν αντίπαλο που όσο αναποτελεσματικός είναι αμυντικά, τόσο ικανός είναι επιθετικά. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,05) το Over 2,5 βγάζει… μάτι.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (22/5)

ΒΙΚΙΝΓΚ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ (20.00)   Over 3,5               2,45

ΕΣΤΕΡ – ΓΚΑΪΣ (20.00)     1              2,15

ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ – ΒΑΣΚΟ (3.30) Over 2,5               2,05

Παρασκήνια

Θέματα