Για τον άσο η Τσέλσι, για το διπλό η Σίτι

Φουλ για over στο Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα και under στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον

BetFootball 22/02/20 - 09:53

Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει σε… κανονικούς ρυθμούς και σήμερα μας προσφέρει δύο σούπερ ντέρμπι. Στο ένα από αυτά, η Τσέλσι περιμένει την Τότεναμ και η Λέστερ την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη σκιά αυτών των δύο μεγάλων παιχνιδιών, θα διεξαχθούν τέσσερα ακόμα ματς. Ας τα δούμε…

Τσέλσι – Τότεναμ (14:30)

Ο Μουρίνιο επιστρέφει εκεί που αποθεώθηκε και αποδοκιμάστηκε. Στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, όπου η Τσέλσι περιμένει την Τότεναμ. Η Τσέλσι του Λάμπαρντ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει μπροστά της την πρώτη κόντρα με την Μπάγερν, ενώ η Τότεναμ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εντός έδρας από την Λειψία. Η Τότεναμ πάει στο ντέρμπι με τεράστιες απουσίες (Κέιν, Σον) και η Τσέλσι έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Θα επιλέξουμε τον άσο των “μπλε” όχι γιατί η ομάδα του Λάμπαρντ είναι στα καλύτερά της, αλλά διότι η Τότεναμ είναι πληγωμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1,72

 

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ (17:00)

Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια να φουσκώνουν τα πανιά της, η Μπέρνλι περιμένει την Μπόρνμουθ που ψάχνει τρόπο να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι του Σον Ντάις έχουν το προβάδισμα και λόγω έδρας, αλλά και λόγω φόρας. Θα επιλέξουμε τον άσο που πληρώνει πολύ καλά και έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,10

 

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ (17:00)

Οι “αετοί” της Κρίσταλ Πάλας είναι χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ενώ μετρούν και τρεις συνεχόμενες ήττες. Φιλοξενώντας την Νιούκαστλ έχει την ευκαιρία να βάλει φρένο στις ήττες, αλλά δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,30

 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (17:00)

Ασταμάτητη… Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και κόντρα στην Μπράιτον την οποία φιλοξενεί, θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο. Οι πιθανότητες και τα προγνωστικά είναι με το μέρος της. Πολύ πιθανό είναι και το under σε αυτό το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1,95

 

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα (17:00)

Οι δύο συνεχόμενες ήττες δεν ταιριάζουν πολύ στη φόρμα της Σαουθάμπτον, η οποία υποδέχεται την Άστον Βίλα. Οι “Άγιοι” έχουν το προβάδισμα για τον άσο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε το over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER 1,57

 

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Το δεύτερο ντέρμπι της ημέρας! Η Λέστερ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Οι “αλεπούδες” του Μπρένταν Ρότζερς περνούν μία αναμενόμενη περίοδο αγωνιστικής κάμψης και οι “πολίτες” του Γκουαρδιόλα μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Το διπλό της Σίτι έχει προβάδισμα, αλλά το παιχνίδι προσφέρει και άλλες επιλογές, όπως το ΓΚΟΛ και το over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1,65

Παρασκήνια

Θέματα