Για το 2Χ2 η Άρσεναλ με την Έβερτον

Ξεκινάει με τρίποντο η Γιουνάιτεντ, φαβορί η Λιντς στο ραντεβού των νεοφερμένων στην Πρέμιερ Λιγκ

BetFootball 19/09/20 - 09:20

Με τέσσερα παιχνίδια για την 2η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ. Στα παιχνίδια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων στην πρεμιέρα και μας προσφέρουν καλές επιλογές. Ας τις δούμε…

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ (14:30)

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στο “Γκούντισον Παρκ”, όπου η Έβερτον περιμένει την Γουέστ Μπρομ. Τα “ζαχαρωτά” του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στη σεζόν, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Τότεναμ. Με τις τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες να έρχονται τις τελευταίες ημέρες (Χάμες Ροντρίγκες, Ντουκουρέ και Άλαν), θεωρείται δεδομένο ότι η Έβερτον θα είναι βελτιωμένη. Ο άσος θα είναι η επιλογή μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.50

 

Λιντς – Φούλαμ (17:00)

Ζόρισε την Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο λόγος για την Λιντς που περιμένει την επίσης νεοφώτιστη Φούλαμ που δεν έβγαλε καμία αντίδραση κόντρα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι φαβορί για το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.61

 

Μάντεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Πρεμιέρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας που ξεκίνησε με πολύ καλό τρίποντο κόντρα στην Σαουθάμπτον. Ακόμα και εάν τα βρει δύσκολα η Γιουνάιτεντ λόγω έλλειψης ρυθμού, ο Μπρούνο Φερνάντες μπορεί να δώσει τη λύση. Ακόμα και εάν αυτό γίνει με… πέναλτι, για να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.30

 

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00)

Βελτιώνεται και εξελίσσεται… Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα διαλύοντας την Φούλαμ και τώρα θα ψάξει για το 2Χ2 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει… περισσότερους λόγους να πετύχει κάποιο γκολ για να γιορτάσει το νέο το συμβόλαιο, ενώ και ο Γουίλιαν θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ντεμπούτο του. Ο άσος θα είναι και εδώ η επιλογή μας για να συμπληρωθεί αυτό το δυνατό καρέ του άσου.

Παρασκήνια

Θέματα