Γιουρόπα Λιγκ κέρδη

Νικολαΐδης 25/11/21 - 00:20

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και δύο διπλά συνολικής απόδοσης 5,88 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Λυών υποδέχεται για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ η Μπρόντμπι. Κακό πρόσωπο από τους Δανούς οι οποίοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκονται με δύο πόντους στην τελευταία θέση. Με νίκη ωστόσο σήμερα η Μπροντμπι μπαίνει ξανά δυναμικά στη μάχη της πρόκρισης, μέσω της δεύτερης θέσης. Από την άλλη η Λυών βρίσκεται ήδη στον επόμενο γύρο ως πρώτη, καθώς μετρά το απόλυτο. Πολύ πιο ποιοτική, θα ρισκάρω στο διπλό.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Ματς με το οποίο κρίνεται η δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Ολυμπιακός με νίκη, προκρίνεται στην επόμενη φάση, καθώς θα ξεφύγει με τέσσερις από τους Τούρκους. Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε, θέλει το τρίποντο προκειμένου να προσπεράσει τους Πειραιώτες και να γίνει αυτή το μεγάλο φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση. Αμφίρροπη μάχη, θα ρισκάρω ωστόσο στον άσο.

Την Γουέστ Χαμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ η Ραπιντ Βιέννης. Μόνο τρίποντο αναζητούν οι Αυστριακοί προκειμένου να ελπίζουν σε πρόκριση τους στην επόμενη φάση, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Γουέστ Χαμ αναζητά το τρίποντο με το οποίο θα επικυρώσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρωτιάς, μία αγωνιστική πριν το πέσιμο της αυλαίας. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΡΑΠΙΝΤ Β.-ΓΟΥΕΣΤ Χ. 2 1,60
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1 1,75
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΛΥΩΝ 2 2,10

Παρασκήνια

Θέματα