«Διπλά» υπεροχής…

Southern 13/05/18 - 10:40

Δεν κύλησε όπως περιμέναμε η χθεσινή μέρα στοιχηματικά αλλά σήμερα θα πάρουμε το… αίμα μας πίσω με δύο φιλοξενούμενες που δείχνουν ικανές να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Στη Φινλανδία η Ροβανιέμι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει αρχίσει να κάνει… νερά. Η ομάδα του βορρά δεν κερδίζει εδώ και 3 αγωνιστικές, ενώ μετά την πρώτη φετινή ήττα ήρθε… καπάκι και η δεύτερη για να μας δείξει ότι τελικά μόνο άτρωτη δεν είναι. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα της Κουόπιο που σκοράρει με άνεση και με νίκη σήμερα σκαρφαλώνει στην κορυφή. Το «διπλό» σε απόδοση 2,17 μπαίνει δίχως ενδοιασμούς στο σημερινό μας παιχνίδι.

Στη Βραζιλία η Σαπεκοένσε ψάχνει ακόμα την πρώτη φετινή της νίκη, τη στιγμή που η Φλαμέγκο έχει ξεκινήσει φουριόζα και βρίσκεται εγκατεστημένη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρίο, που είναι και η πιο λαοφιλής στη χώρα της… σάμπας, ανταποκρίνεται περίφημα για την ώρα στις τριπλές της υποχρεώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Κόπα Λιμπερταδόρες) με τον προπονητή της Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι να μοιράζει ιδανικά στις 3 παραπάνω διοργανώσεις το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Θα ποντάρουμε και εδώ στους ανώτερους φιλοξενούμενους για το «διπλό» που προσφέρεται στο 2,20.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (13/5)

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ  2          2,17

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΓΚΟ      2          2,20

Παρασκήνια

Θέματα