Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη για τον ΠΑΟΚ

Τη Λάρισα υποδέχεται ο Άρης και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός, διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τα τρία σημερινά ματς της Σούπερ Λιγκ συν προβλέψεις

BetFootball 2/09/18 - 15:30

Με 3 αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κι εμείς ετοιμάσαμε για σας όλα τα τελευταία νέα από τις 6 ομάδες που θα βρεθούν στη σέντρα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένας προς ένα ξεχωριστά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ (19.15)

Εντυπωσιακός παραγωγικά αλλά αναποτελεσματικός αμυντικά ήταν ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα και το 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ ήρθε φυσιολογικά. Γκρίνια με το… καλημέρα στην πλατεία για κάποιες από την επιλογές του Ανιγκό, που δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Κόστιτς, Ντε Ταντέο, Οικονομίδη.

Από το βαρύ 1-4 με την Μπενφίκα που του κόστισε τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγικ προέρχεται ο ΠΑΟΚ, που νίκησε χωρίς να πείσει 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα με… κάλπικο πέναλτι. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Βαρέλα, ο ανέτοιμος Βέρνμπλουμ και ο Ζαμπά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

 

ΑΡΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ (19.15)

Με εντυπωσιακό «διπλό» (0-3) στη Λαμία συνδύασε την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία ο Άρης, κερδίζοντας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι το θαυμασμό. Ενισχύθηκε μεταγραφικά με Σιώπη, Μαρτίνες και Βίτορ που όπως είναι λογικό δεν υπολογίζονται για σήμερα.

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα και η ΑΕΛ, επικρατώντας 1-0 στη Ριζούπολη του προβληματικού Απόλλωνα. Εκτός οι τραυματίες Ζίζιτς, Κάσσος και Μόρας, μπήκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Τριποτσέρης και Ακόστα που μάλλον δεν θα ξεκινήσουν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1  

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (21.30)

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς, δηλαδή η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έγινε πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό μετά το 1-1 στην Αγγλία με την Μπέρνλι. Με πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύθηκαν αρκετά να υποτάξουν τον Λεβαδειακό αλλά τα κατάφεραν με 1-0. Απόψε αναμένεται να παραταχθούν με περισσότερους βασικούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Χασάν, ούτε τον Ανσαριφάρντ που ετοιμάζει βαλίτσες για την Άρσεναλ   Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον γκολεαδόρ Κόντε, ο οποίος παραχωρήθηκε σε ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Χωρίς τον Ισπανό οι Ηπειρώτες ήταν απογοητευτικοί επιθετικά στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν δίκαια 2-0 από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Δεν υπολογίζονται γι’ απόψε ο τερματοφύλακας Περιστερίδης και ο επίσης τραυματίας Παμλίδης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 και N/G

Παρασκήνια

Θέματα